«Μουσειακή» συνεργασία Ducati και Lamborghini

Κώστας Παστρίμας
«Μουσειακή» συνεργασία Ducati και Lamborghini
Ducati και Lamborghini προσφέρουν από κοινού μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης στα Μουσεία τους.

Παράλληλα με την έναρξη της νέας μοτοσικλετιστικής χρονιάς, η Ducati ανακοίνωσε και το άνοιγμα του Μουσείου και του εργοστασίου στην Μπολόνια. Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην εκκίνηση της περιόδου επισκέψεων η ιταλική μάρκα δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και την Lamborghini.

Οι δύο θρύλοι της ιταλικής βιομηχανίας σχεδίασαν ένα νέο, κοινό πρόγραμμα ξενάγησης στα Μουσεία τους. Το πρόγραμμα Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience θα διαρκέσει από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 7 Μαΐου και θα δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας να επισκεφτούν σε μία ημέρα τόσο το Μουσείο στο Borgo Panigale όσο και το Μουσείο Sant'Agata Bolognese.

Ducati

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή σε group των 15 ατόμων και θα πραγματοποιούνται παρουσία εξειδικευμένων ξεναγών τόσο στην ιταλική όσο και στην αγγλική γλώσσα. Για εκείνους που θέλουν να βιώσουν ακόμα καλύτερα την ξενάγηση στο Borgo Panigale, υπάρχει η δυνατότητα συνοδείας από τον Επιμελητή του Μουσείου, Λίβιο Λόντι.

Ducati

Ο κ. Λόντι έχει βαθειά γνώση της ιστορίας και της κουλτούρας της Ducati και είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει με απίστευτες πληροφορίες τους επισκέπτες που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της ξενάγησης. Για το πρόγραμμα Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience θα πρέπει να γίνει κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ducati ή της Lamborghini.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!