Αυτό είναι το κορυφαίο naked της CFMoto (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το κορυφαίο naked της CFMoto (vid)
Η CFMoto παρουσίασε επίσημα πλέον την 800NK και βάζει φωτιά στην κατηγορία των μεσαίων streetfighter.

Η συνεργασία της CFMoto με την KTM αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά» με πιο τρανταχτό δείγμα πλέον το νέο 800NK. Η naked μοτοσικλέτα της κινεζικής μάρκας παρουσιάστηκε επίσημα και αποτελεί το μεγαλύτερο μέχρι τώρα μοντέλο της φίρμας στην κατηγορία των σπορ μοτοσικλετών, παίρνοντας θέση δίπλα στην 800MT.

Η CFMoto 800NK είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος προέρχεται από την KTM και το 790 Duke. Η απόδοσή του είναι 100 ίπποι και συνοδεύεται από σύγχρονο σύστημα ψεκασμού, ηλεκτρονικό γκάζι και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (traction control). Η CFMoto έχει τοποθετήσει σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων ενισχύοντας την σπορ αίσθηση που λαμβάνει ο αναβάτης.

CFMoto

Το πλαίσιο της 800NK είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω που ρυθμίζονται. Τα φρένα είναι της J.Juan με δύο δίσκους εμπρός, τετραπίστονες δαγκάνες και ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Στον εξοπλισμό, η μοτοσικλέτα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα καθώς διαθέτει κάθετα τοποθετημένη TFT οθόνη με σύστημα συνδεσιμότητας, LED φωτιστικά σώματα και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

CFMoto

Η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται τους επόμενους μήνες να φτάσει στις χώρες της Ευρώπης με την τιμή να έχει διαρρεύσει στην Ιταλία και να ορίζεται στις 7.890 ευρώ. Αναμένεται να υπάρξει σε δεύτερη φάση και αναβαθμισμένη έκδοση με πιο πλούσιο εξοπλισμό και κόστος 8.490 ευρώ.

Unboxing του CFMoto 800NK.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!