Οι εφαρμογές της BMW έχουν πέραση

Οι εφαρμογές της BMW έχουν πέραση

Κώστας Παστρίμας
Οι εφαρμογές της BMW έχουν πέραση
Έφτασαν τα 10 εκατομμύρια χρήστες οι εφαρμογές της BMW και της MINI για smartphone.

Η BMW έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη για την επιλογή της να στραφεί στην ψηφιακή εποχή. Οι εφαρμογές της BMW και της MINI έχουν αγαπηθεί από το κοινό των τεσσάρων τροχών με τους πελάτες να τις εμπιστεύονται και να τις χρησιμοποιούν καθημερινά αυξάνοντας την χρηστικότητα στις μετακινήσεις τους.

Πλέον, πάνω από δέκα εκατομμύρια οδηγοί, χρησιμοποιούν τις εφαρμογές «My BMW» και «MINI» που εμπεριέχουν πολλές έξυπνες λειτουργίες, πρακτικές υπηρεσίες και χρήσιμες συμβουλές. Με τις εφαρμογές, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του οχήματός τους. Επίσης, να πραγματοποιήσουν το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα στις πόρτες, να ενεργοποιήσουν τον κλιματισμό, να προβάλουν τον περιβάλλοντα χώρο και του εσωτερικού του οχήματος με χρήση του Remote 3D View.

BMW

Επιπλέον, είναι πολύ εύκολη η αποστολή διευθύνσεων προορισμού από την εφαρμογή στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος, ενώ μπορεί εύκολα να γίνει η διαχείριση των αναγκών σέρβις και συντήρησης του οχήματος.

BMW

Ο Πίτερ Νότα, Μέλος Δ.Σ. του BMW Group στον τομέα Πελατών, Μαρκών, Πωλήσεων, δήλωσε: «Με πάνω από 10 εκατομμύρια άτομα να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές «My BMW» και «MINI», η στρατηγική του BMW Group με στόχο την ανάπτυξη στενότερων σχέσεων με τους πελάτες μέσω της ψηφιοποίησης, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη. Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους πελάτες μας να επικοινωνούν απευθείας μαζί μας αλλά και με τα οχήματά τους, ενώ παρέχουν στο BMW Group άμεση πρόσβαση σε αυτούς».

BMW

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!