Ξεκίνησε η παραγωγή της Ducati Scrambler

Κώστας Παστρίμας
Ξεκίνησε η παραγωγή της Ducati Scrambler
Η Ducati ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής της καινούριας Scrambler για το 2023.

Ένα από τα μοντέλα που αποφάσισε να αναβαθμίσει ουσιαστικά για το 2023 ήταν η Scrambler. Το δημοφιλές lifestyle δίκυκλο των Ιταλών έχει χτίσει ένα δυνατό brand στην αγορά φέρνοντας την φινέτσα και το σπορ DNA της Ducati στο προσκήνιο προσελκύοντας ένα φρέσκο, νεανικό κοινό.

Η Ducati ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του νέου Scrambler στο εργοστάσιο της Μπολόνια και μάλιστα σε εορταστικό κλίμα. Τα εγκαίνια έγιναν στη νέα πτέρυγα του εργοστασίου Finitura e Delibera Estetica η οποία παρουσιάστηκε στο τέλος του 2022 και έχει αναλάβει το τελικό στάδιο του ποιοτικού ελέγχου των μοτοσικλετών της Ducati πριν παραδοθούν στους πελάτες.

Ducati

Το νέο Scrambler διανύει πλέον τη δεύτερη γενιά του και για το 2023 είναι διαθέσιμο σε 9 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. Οι εκδόσεις χωρίζονται σε τρεις, την Icon, την Full Throttle και την Nightshift με την κάθε μία να έχει το δικό της ξεχωριστό πακέτο αξεσουάρ, αλλά και σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Ducati

Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με τον γνωστό Desmo δικύλινδρο κινητήρα των 803 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 74 ίππους. Στο μοντέλο του 2023 έχουν προστεθεί εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όπως traction control και επιλογές οδήγησης, ενώ ο αναβάτης απολαμβάνει ένα σύγχρονο σύστημα συνδεσιμότητας μέσω της ψηφιακής οθόνης TFT. Οι νέες Scrambler αναμένεται να είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα προς το τέλος της Άνοιξης.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!