Formula 1, Μπαχρέιν: Σεϊτανίδης και Πουρναράκης σχολιάζουν το Grand Prix (vid)

Formula 1, Μπαχρέιν: Σεϊτανίδης και Πουρναράκης σχολιάζουν το Grand Prix (vid)
Δείτε το post-game της πρεμιέρας του μαγικού κόσμου της Formula 1, με ανάλυση όσων συνέβησαν στην πίστα του Σακχίρ.

Ο πρώτος αγώνας του 2023 πέρασε στην ιστορία και το νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκίνησε με έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα στην έρημο του Μπαχρέιν. Μπορεί μετά τις συναρπαστικές κατατακτήριες του Gulf Air Barhain Grand Prix η Red Bull Racing να έφτασε στο 1-2 με τους Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, όμως πίσω από τις RB19 έγινε χαμός.

Στο LIVE που έγινε σε συνεργασία του Gazzetta με τη Red Bull και που θα σας κρατάει συντροφιά μετά το τέλος κάθε Grand Prix της χρονιάς, ο Πάνος Σεϊτανίδης και ο Τάκης Πουρναράκης συζητούν για όσα έγιναν στο Σακχίρ και το πως οι «ταύροι» έφτασαν στη νίκη.

Μαξ Φερστάπεν

Εστιάζουν στην μεγάλη επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στο βάθρο και την εντυπωσιακή άνοδο της Aston Martin, καθώς και για τα προβλήματα της Scuderia Ferrari και της Mercedes-AMG, χωρίς να αμελούν την αναφορά και σε άλλες ομάδες.

Και φυσικά, η συζήτηση δεν περιορίζεται σε όσα συνέβησαν στους 57 γύρους στο Μπαχρέιν αλλά και όσα μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα στη Σαουδική Αραβία, σε δύο εβδομάδες.

Δείτε τη συζήτηση στο video που ακολουθεί…


Φωτογραφία: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!