Επίσημα έρχεται το Husqvarna 901 Expedition (vid)

Επίσημα έρχεται το Husqvarna 901 Expedition (vid)
Η Husqvarna ανακοίνωσε την έλευση της αναβαθμισμένης έκδοσης Expedition της 901 Norden.

Η Husqvarna έκανε μεγάλη «φασαρία» όταν παρουσιάστηκε η Norden 901 και όχι άδικα καθώς ήταν (και είναι) ένα από τα πιο δυναμικά adventure μοντέλα. Από τη στιγμή της παρουσίασης του μοντέλου οι ιαχές κόπασαν και δεν είχαμε κάτι νεότερο για τη μοτοσικλέτα, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να δούμε κάτι καινούριο για το 901.

Η Husqvarna παρουσίασε την έκδοση Expedition της Norden με αναβαθμίσεις τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο και στον εξοπλισμό. Η πιο σημαντική αλλαγή στο μοντέλο έχει να κάνει με τις αναρτήσεις. Η Expedition είναι εξοπλισμένη με ένα ανεστραμμένο πιρούνι WP XPLOR εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ XPLOR PDS πίσω με διαδρομή 240mm, πλήρως ρυθμιζόμενες. Αυτό σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα έχει κατά 20mm μεγαλύτερες διαδρομές σε σχέση με την στάνταρ έκδοση.

Husqvarna

Η ζελατίνα είναι μεγαλύτερη για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα, ενώ έχουν προστεθεί θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα. Στο πίσω μέρος η Husqvarna έχει τοποθετήσει βάσεις για μαλακές τσάντες μεγέθους 36 λίτρων. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε επίσης κεντρικό σταντ και προστατευτικό κινητήρα, αλλά και σύστημα συνδεσιμότητας με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης στροφή/στροφή.

Husqvarna

Η νέα Norden 901 Expedition αναμένεται να είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες με την τιμή να κυμαίνεται στις 17.700 ευρώ, περίπου 1.000 ευρώ πάνω από την στάνταρ έκδοση.

Βίντεο του Norden 901 Expedition.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!