Πέντε πρωτεύουσες καλωσορίζουν την Ducati Diavel V4

Πέντε πρωτεύουσες καλωσορίζουν την Ducati Diavel V4
Η Ducati δίνει την ευκαιρία στους φίλους της σε πέντε πόλεις να δουν από κοντά την Diavel V4.

Μετά την πρώτη παρουσίαση της Ducati Diavel V4 στους ανθρώπους του ειδικού Τύπου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου είχαμε και την πρώτη οδηγική επαφή των δημοσιογράφων με την μοτοσικλέτα, η Ducati ανακοίνωσε ακόμα ένα event αυτήν τη φορά για να φέρει το νέο της μοντέλο πιο κοντά στο κοινό.

Η διοργάνωση ονομάζεται Diavel V4 Design Nights και πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε πέντε διαφορετικές πρωτεύουσες σε Ευρώπη και Αμερική. Οι καλεσμένοι ήταν σε θέση να μάθουν για την σχεδιαστική προσέγγιση της Ducati στη νέα μοτοσικλέτα που ουσιαστικά την έχει μετατρέψει σε σημείο αναφοράς της κατηγορίας, όπως και για τις τεχνολογίες που διαθέτει η Diavel.

Ducati

Τα σημεία του Diavel V4 Design Nights είναι στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας (Klibansky Gallery), στο Παρίσι της Γαλλίας (Sinner Luxury Hotel), στις Βρυξέλλες του Βελγίου (TheMerode Club), στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας (The Gherkin) και στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ (Moonlight Studios).

Ducati

Ο Αντρέα Φεραρέσι, Διεθυντής του Ducati Centro Stile, σχολίασε: «Η Ducati έχει μια ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία εκπέμπεται από μια απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια και τοποθετεί το στυλ στο επίκεντρο κάθε δημιουργίας. Η οικογένεια των Diavel είναι ιδιαίτερη για το Centro Stile διότι ήρθε στη ζωή από μια πρωτοποριακή πρόταση στην οποία πίστεψε η εταιρεία. Με τη νέα Diavel V4 επιβεβαιώνουμε ηχηρά το μυώδες σχέδιο, ικανό να τραβήξει την προσοχή πάνω του. Είμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα και ιδιαίτερα για τις λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν ακαταμάχητο το στυλ της μοτοσικλέτας».

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!