MotoGP: Η Yamaha φλερτάρει με την VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Η Yamaha φλερτάρει με την VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι
H Yamaha έχει ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί την πιθανότητα η επόμενη δορυφορική της ομάδας να φέρει τη σφραγίδα του Βαλεντίνο Ρόσι.

Πριν από μερικούς μήνες, στην επανεκλογή του Χόρχε Βιέχας στη θέση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας (FIM) ο Πορτογάλος παράγοντας είχε αναφέρει σε σχετική ερώτηση ότι το 2024 θα έχουμε δορυφορική ομάδα της Yamaha και μάλιστα θα περάσει στα χέρια της VR46.

Πολλοί εκείνη τη στιγμή δεν πίστεψαν τα λεγόμενα του Προέδρου της FIM εικάζοντας πως ήταν λόγια ενθουσιασμού ίσως και φιλοδοξίας του ιδίου, ωστόσο κατά βάθος όλοι θα ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Yamaha άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε τις καλές σχέσεις που έχει με τον Βαλεντίνο Ρόσι και την Ακαδημία VR46 με την οποία συνεργάζεται στενά.

Rossi

Ο Λίν Τζάρβις, CEO της Yamaha, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε γερμανικό site έριξε λάδι στη φωτιά αναφέροντας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά τη δορυφορική ομάδα της Yamaha. Μάλιστα τόνισε ότι θα ήταν ιδανική λύση η VR46 να αναλάβει την ομάδα, ωστόσο το 2024 είναι δύσκολο λόγο του συμβολαίου που έχει η ομάδα με την Ducati.

Rossi

Ο ισχυρός άνδρας της Yamaha δήλωσε: «VR46; Η σχέση μας είναι πολύ καλή, διαχειρίζονται το πρόγραμμα Moto2 Master Champ και η λογική λέει ότι είναι η καλύτερη λύση για εμάς. Στηρίζουμε την Ακαδημία VR46 και οι Μπεζέκι και Μαρίνι είναι δυο πολλά υποσχόμενοι αναβάτες, αλλά έχουν συμβόλαιο με την Ducati το 2024».

Rossi

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!