Οι ναυαρχίδες της Kymco με 3 χρόνια εγγύηση (vid)

Κώστας Παστρίμας
Οι ναυαρχίδες της Kymco με 3 χρόνια εγγύηση (vid)
Η Kymco επεκτείνει το πρόγραμμα εργοστασιακής εγγύησης των δύο κορυφαίων μοντέλων AK550 Premium και CV3 Noodoe.

Το 2023 είναι μια σημαντική χρονιά για την Kymco καθώς ανανέωσε σημαντικά την γκάμα της και φυσικά παρουσίασε το πρώτο της τρίτροχο scooter. Σίγουρα όμως το μοντέλο που κλέβει την παράσταση είναι το AK550 Premium το οποίο έρχεται να με πολυτέλεια και κορυφαίο εξοπλισμό να κατακτήσει και πάλι την Sport GT κατηγορία.

Για να ενισχύσει τις δύο ναυαρχίδες της η Kymco αποφάσισε να δώσει ακόμα περισσότερη ξεγνοιασιά στον αγοραστή επεκτείνοντας την εγγύηση των AK550 Premium και CV3 Noodoe σε τρία χρόνια. Το CV3 Noodoe φέρνει νέα στάνταρ στην κατηγορία με τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης που διαθέτει. Τόσο ο εξοπλισμός του όσο και η ασφάλεια που προσφέρει το νέο σύστημα διεύθυνσης με τους δύο τροχούς εμπρός το μετατρέπουν στον απόλυτο όχημα για καθημερινές και ταξιδιωτικές περιπλανήσεις.

Kymco

Από την άλλη, το AK 550 Premium είναι το μοντέλο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των αναβατών που θέλουν κορυφαία οδηγική συμπεριφορά επιπέδου μοτοσικλέτας, επιδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό. Αυτό έχει επιτευχθεί με την προσθήκη των ηλεκτρονικών συστημάτων που το χαρακτηρίζουν μοναδικό στο είδος όπως αδρανειακή μονάδα μέτρησης, Cornering ABS, Cruise Control, Traction Control, Riding Modes, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα Keyless 3ης γενιάς, θερμαινόμενα γκριπ, ηλεκτρονικό κλείδωμα τιμονιού καθώς και το πλέον εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Noodoe!

Kymco

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων μπορείτε να απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες των μοντέλων.

AK 550 Premium
CV3 Noodoe

Βίντεο του AK550 Premium.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!