Στην Ελλάδα το DS7, πόσο κοστίζει; (vid)

Στην Ελλάδα το DS7, πόσο κοστίζει; (vid)

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα το DS7, πόσο κοστίζει; (vid)
Η DS Automobiles ανακοίνωσε την έλευση του κορυφαίου DS7 στην ελληνική αγορά.

Το DS7 είναι το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η DS Automobiles πίσω στο 2017 και σίγουρα έχει ιδιαίτερη θέση την γκάμα της γαλλικής μάρκας. Το ανανεωμένο premium SUV είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά φέρνοντας έναν ανώτερο αέρα πολυτέλειας, τεχνολογίας και γαλλικής αισθητικής.

Στη δεύτερη γενιά του μοντέλου, το νέο DS7 έρχεται με νέα σχεδίαση, καινούριες τεχνολογίες και πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, ενώ διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός υψηλή τεχνογνωσία και μοναδικής κομψότητας συνδυάζεται από κορυφαία άνεση που γίνεται σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

DS

Το νέο DS7 συνοδεύεται από τις νέες εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος έως και 360 ίππους, ενώ υπάρχει και η έκδοση DS7 E-TENSE 4x4 360 εξελιγμένη από την DS Performance με plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων, προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου που υποστηρίζουν το δυναμικό του προφίλ. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει ακόμα έναν κινητήρα πετρελαίου 130 BlueHDi.

DS

Μία από τις βασικότερες τεχνολογικές καινοτομίες του νέου DS7, είναι το νέο σύστημα infotainment DS Iris System, το οποίο είναι εργονομικό, πλήρως προσαρμόσιμο, με 3D πλοήγηση και έναν προσωπικό βοηθό, την Iris, η οποία επικοινωνεί με τον οδηγό μέσω της αφής, ή/και με φυσική ομιλία. Επιπλέον με το νέο σύστημα infotainment παρέχεται η λειτουργία wireless Mirror Screen για Android Auto και Apple CarPlay. Ανάμεσα στις κορυφαίες τεχνολογίες του συστήματος Iris συναντάμε επίσης τις DS Night Vision, DS Active Scan Suspension, DS Pixel LED Vision 2.0 και DS Driver Attention Monitoring.

DS

Οι τιμές του νέου DS7 ξεκινούν από τα 45.500 ευρώ στην έκδοση με τον πετρελαιοκινητήρα, ανεβαίνουν στις 56.500 ευρώ στην έκδοση PHEV 225 και φτάνουν μέχρι τις 66.000 ευρώ στην κορυφαία έκδοση PHEV E-Tense 360.

Βίντεο της κορυφαίας έκδοσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!