Ποια μοντέλα της Ford είναι άμεσα διαθέσιμα

Ποια μοντέλα της Ford είναι άμεσα διαθέσιμα

Κώστας Παστρίμας
Ποια μοντέλα της Ford είναι άμεσα διαθέσιμα
Η Ford εξασφάλισε για την ελληνική αγορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων από διάφορα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της.

Μπορεί τα προβλήματα στις παραδόσεις αυτοκινήτων στις αγορές της Ευρώπης να συνεχίζονται ωστόσο η Ford κατάφερε να εξασφαλίσει έναν σημαντικό αριθμό μοντέλων για άμεση διάθεση στην ελληνική αγορά. Άλλωστε τους τελευταίους μήνες η ζήτηση σε μοντέλα της Ford είναι πολύ αυξημένη με αποτέλεσμα η Ford Ελλάδος να λαμβάνει τα μέτρα της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Τα μοντέλα τα οποία εξασφάλισε η εταιρεία για άμεση διαθεσιμότητα είναι το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

Ford

Ταυτόχρονα, το SUV Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford τόσο στην πισωκίνητη όσο και στην τετρακίνητη έκδοση.

Ford

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τους επαγγελματίες καθώς η Ford εξασφάλισε μια σειρά από μοντέλα για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες τους. Τα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα είναι τα Transit Connect και Transit Courier στην έκδοση Trend. Τέλος, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση το κορυφαίο Ranger Raptor με τον κινητήρα 2.0L EcoBlue, αλλά και το μοντέλο με τον κινητήρα 3.0L EcoBoost V6.

Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!