LIVE TV: Η αποκάλυψη της Ferrari SF-23

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η αποκάλυψη της Ferrari SF-23
Δείτε την επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μονοθεσίου της ιταλικής ομάδας για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Μετά τις Haas VF-23, Red Bull Racing RB19, Williams FW45, Alfa Romeo C42, Scuderia AlphaTauri AT04, McLaren MCL60 και Aston Martin AMR23, ήρθε η ώρα να δούμε και τη νέα Ferrari SF-23.

Τα αποκαλυπτήρια του μονοθεσίου με το οποίο η ιταλική ομάδα θα αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2023, θα πραγματοποιηθούν στις 12.25 ώρα Ελλάδας και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της, στο Μαρανέλο.

Παρόντες θα είναι οι επίσημοι οδηγοί της, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, καθώς επίσης και το νέο της αφεντικό, ο Φρεντ Βασέρ. Το όνομα της νέας Ferrari επαναφέρει το μοτίβο ονοματοδοσίας που διακόπηκε από την F1-75.

Ferrari 2023

Το SF αφορά στα αρχικά της Scuderia Ferrari και χρησιμοποιείται για όγδοη φορά. Όσο για τον αριθμό, είναι η τέταρτη φορά που αφορά στη σεζόν χρήσης του μονοθεσίου.

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Θα ακολουθήσει το shakedown στην πίστα του Φιοράνο, ενώ οι μοναδικές χειμερινές δοκιμές εξέλιξης θα πραγματοποιηθούν στις 23-25 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν, εκεί όπου στις 3-5 Μαρτίου διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Η Ferrari ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2022 στη δεύτερη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, έχοντας πετάξει στα σκουπίδια το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Φέτος στοχεύει στο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να διεκδικήσει τους τίτλους μέχρι τέλους. Η τελευταία της κατάκτηση ήταν το 2008 – τότε με τον τίτλο κατασκευαστών.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!