LIVE TV: Η αποκάλυψη της McLaren MCL60

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η αποκάλυψη της McLaren MCL60
Δείτε την επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μονοθεσίου της βρετανικής ομάδας για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Μετά τις Haas F1, Red Bull Racing, Williams, Alfa Romeo και Scuderia AlphaTauri, ήρθε η ώρα να δούμε και τη νέα McLaren, η οποία θα φέρει το κωδικό όνομα MCL60, τιμώντας τη συμπλήρωσε έξι δεκαετιών από την ίδρυση της ομάδας από τον Μπρους ΜακΛάρεν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren και αρχίζει στις 19.00 ώρα Ελλάδας, με την LIVE κάλυψη να αρχίζει λίγο νωρίτερα.

Η ιστορική ομάδα θα παρουσιάσει τα νέα της χρώματα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2023 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αποκαλύψει και ένα μονοθέσιο που θα είναι κοντά σχεδιαστικά σε εκείνο που θα ταξιδέψει στο Μπαχρέιν για τις δοκιμές εξέλιξης στις 23-25 Φεβρουαρίου.

Η MCL60 θα παίρνει ώθηση από υβριδική μηχανή της Mercedes-AMG ενώ πίσω από το τιμόνι θα βρίσκονται ο ταλαντούχος Λάντο Νόρις και ο πολυσυζητημένος Όσκαρ Πιάστρι.

Δείτε περισσότερα πατώντας play…

Η πρώτη συμμετοχή McLaren σε Grand Prix της Formula 1 ήταν το 1996 στο Μονακό και έκτοτε πήρε 22 τίτλους οδηγών, 8 τίτλους κατασκευαστών και 183 νίκες στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!