Formula 1: H Scuderia AlphaTauri αποκάλυψε τα νέα της χρώματα (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: H Scuderia AlphaTauri αποκάλυψε τα νέα της χρώματα (vid)
Η ιταλική ομάδα έγινε η πέμπτη κατά σειρά που παρουσίασε τα πλάνα της ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 του 2023.

Μετά τη Haas F1, τη Red Bull Racing, τη Williams Racing και την Alfa Romeo F1, ήταν η σειρά της Scuderia AlphaTauri να μας δείξει τι ετοίμασε για την επικείμενη αγωνιστική σεζόν του μαγικού κόσμου της Formula 1.

Όμως σε αντίθεση με τη «μεγάλη αδερφή», η δική της παρουσίαση δεν είχε LIVE εκδήλωση αλλά ένα σύντομο μονταρισμένο video, που αποκάλυψε το νέο livery της ιταλικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Ο νέος χρωματισμός περιλαμβάνει και κόκκινο, για χάρη του νέου, σημαντικού χορηγού που μετακόμισε φέτος από την Alfa Romeo, στην ομάδα της Φαένζα.

Λίγο αργότερα, η Scuderia AlphaTauri δημοσιοποίησε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της νέας AT04, αν και στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που θα διεξαχθούν 23 με 25 Φεβρουαρίου στο Σακχίρ του Μπαχρέιν, αναμένεται να δούμε σημαντικές διαφοροποιήσεις από το σχέδιο που είδαμε τώρα.

Η AT04, θα παίρνει ώθηση από κινητήρα Honda-Red Bull Powertrains ενώ πίσω από το τιμόνι θα είναι φέτος ο Γιούκι Τσουνόντα και ο Νικ ντε Βρις που αντικατέστησε τον Πιερ Γκασλί.

Πέρυσι η Scuderia AlphaTauri είχε μία κακή χρόνια, όπου περιορίστηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, με μόλις 35 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!