Η Metzeler στηρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto

Κώστας Παστρίμας
Η Metzeler στηρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto απέκτησε μοναδικό προμηθευτή ελαστικών.

Η Metzeler ανακοίνωσε μια νέα σημαντική συνεργασία με ένα από το κορυφαία διεθνή πρωταθλήματα μοτοσικλέτας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto θα έχει από το 2023 τη Metzeler ως επίσημο προμηθευτή ελαστικών σε μια συνεργασία που θα κρατήσει μέχρι το 2025. Παράλληλα, η Metzeler θα αναλάβει την προμήθεια ελαστικών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Supermoto όπως και στο Supermoto of Nations της FIM.

Από φέτος λοιπόν και για τα επόμενα δύο χρόνια οι μοτοσικλέτες της κατηγορίας S1GP και της κατηγορίας S4 θα είναι εξοπλισμένες με τα Metzeler Racetec SM ελαστικά. Η διάσταση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι 16,5 ιντσών με διαθέσιμες γόμες K1 και K2 στο εμπρός ελαστικό και 17 ιντσών με τις ίδιες γόμες για το πίσω ελαστικό.

Mercedes

Ο Φρανσέσκο Πιετρανγκέλι, Διευθυντής της Metzeler στον τομέα της μοτοσικλέτας τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στις αθλητικές δραστηριότητές μας και αυτό τον θεσμό. Το Supermoto είναι τέλεια συνδεδεμένο με την μάρκα διότι είναι ένα άθλημα με έντονη δράση και θέαμα χάρη στην ιδιαίτερη τεχνική των οδηγών. Η απόδοση των ελαστικών παίζει σημαντικό ρόλο στην οδήγηση».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto αρχίζει στις 30 Απριλίου στην Μπούσκα της Ιταλίας.

Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!