Προ των πυλών το νέο CFMoto 450SR

Κώστας Παστρίμας
Προ των πυλών το νέο CFMoto 450SR
Η CFMoto ανακοίνωσε την έλευση του νέου της supersport μοντέλου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η ιστορία του CFMoto 450SR ξεκινάει από την EICMA του 2021 όταν στο περίπτερη της κινεζικής μάρκας εμφανίστηκε ξαφνικά ένα απίστευτο supersport μοντέλο. Εκείνη η πρωτότυπη μοτοσικλέτα ονομάστηκε SR-C21 και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή διαθέτοντας εξαρτήματα από το... πάνω ράφι και τεχνολογία δανεισμένη από το MotoGP.

CFMoto

Η CFMoto λίγους μήνες αργότερα από εκείνη την EICMA αποκάλυψε το μοντέλο παραγωγής που προμήνυε η SR-C21 και κάπως έτσι γεννήθηκε η 450SR. Πρόκειται για ένα δυναμικό supersport μοντέλο το οποίο ήρθε να αναστήσει την μεσαία κατηγορία των σπορ μοτοσικλετών. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 450 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 50 ίππους και 39 Nm ροπής ανεβάζοντας το στροφόμετρο πέρα από τις 10.000 σ.α.λ.

CFMoto

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό με χαμηλό βάρος και αυξημένη ακαμψία, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 37mm εμπρός και μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 168 κιλά, ενώ τα φρένα είναι της Brembo με έναν δίσκο 320mm εμπρός και σύστημα ABS.

Η νέα supersport μοτοσικλέτα της CFMoto αναμένεται στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου στην τιμή των 6.390 ευρώ.

Βίντεο αναλυτικής παρουσίασης του 450SR.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!