Αντεπίθεση της Kawasaki στα μικρά ρετρό scrambler

Κώστας Παστρίμας
Αντεπίθεση της Kawasaki στα μικρά ρετρό scrambler
Η Kawasaki ετοιμάζει επέλαση στην μικρή κατηγορία των κλασικών με ένα ολοκαίνουριο W175.

Πριν από σχεδόν 10 χρόνια η Kawasaki αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την κατηγορία των ρετρό κλασικών μοτοσικλετών παρουσιάζοντας το σημαντικά ανανεωμένο W800. Η επιτυχία στην Ευρώπη ήταν αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα η Kawasaki να επενδύσει και στο W650.

Βλέποντας τον ανταγωνισμό να προχωράει σε ακόμα περισσότερες επιλογές, η Kawasaki αποφάσισε να δώσει στο κοινό ακόμα ένα μοντέλο στη συγκεκριμένη κατηγορία, το W175. Το νέο αυτό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 177 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,8 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 5τάχυτο, ενώ το σύνολο πληρεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5.

Kawasaki

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός και έναν πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης.

Kawasaki

Όσο για την εμφάνιση, η W175 είναι μια αυθεντική classic με όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει. Η επίπεδη σέλα, ο στρογγυλός προβολέας, τα μηχανικά όργανα, το ρεζερβουάρ τύπου σταγόνα και οι μαύρες πινελιές σε κινητήρα και ψαλίδι δημιουργούν ένα ξεκάθαρα αποτέλεσμα με όμορφη αισθητική από τα 70's. Η νέα Kawasaki W175 έρχεται να μπει στο σκληρό ανταγωνισμό απέναντι στα Yamaha XSR125 και Royal Enfield HNTR350.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!