Ηλεκτρική εκτόξευση για την Daytona Best Electric

Κώστας Παστρίμας
Ηλεκτρική εκτόξευση για την Daytona Best Electric
Στην κορυφή των πωλήσεων ηλεκτρικών scooter βρέθηκε η Daytona Best Electric το 2022.

Ακόμα μια επιτυχία κατέγραψε η Γκοργκόλης Α.Ε. το 2022 κλείνοντας τη χρονιά στην κορυφή και των ηλεκτρικών scooter. Η Daytona Best Electric κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να κερδίσει την εύνοια των καταναλωτών και να βρεθεί στην πρώτη θέση των πωλήσεων δείχνοντας τον δρόμο στο σύγχρονο τρόπο αστικής μετακίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Daytona Best Electic έκλεισε τη χρονιά κατέχοντας το 15% του μεριδίου της αγοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ παράλληλα κατέγραψε και μια αλματώδη αύξηση της τάξης του 57% στις ταξινομήσεις, σε σχέση με το 2021.

Daytona

Στην πρώτη τριάδα των ηλεκτρικών scooter της Daytona βρέθηκαν τα F5, e-Viball 125 και Diva 125e τα οποία ανήκουν στα ηλεκτρικά scooter κατηγορίας 125 κ.εκ. Το F5 και το e-Viball έχουν εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, ενώ η προσθήκη πέρυσι του Diva 125e έφερε έναν νέο αισθητικό αέρα στην κατηγορία.

Daytona

Τα ηλεκτρικά scooter αποτελούν μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες κατηγορίες της ελληνικής αγοράς, σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις, αποτυπώνοντας τη δυναμική που διαθέτει η ηλεκτροκίνηση και στον τομέα της μετακίνησης με οχήματα αντίστοιχα της κατηγορίας των 125 κ.εκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!