Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Suzuki V-Strom 800DE (vid)

Κώστας Παστρίμας
Τον Μάρτιο στην Ελλάδα το νέο Suzuki V-Strom 800DE (vid)
Η Suzuki ανακοίνωσε την τιμή του πολυαναμενόμενου V-Strom 800DE το οποίο θα δούμε στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου.

Η αναγέννηση της Suzuki στους δύο τροχούς ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες όταν παρουσίασε το ολοκαίνουριο V-Strom 800DE. Το μεσαίο adventure μοντέλο έχει ως βασικό του στοιχείο έναν καινούριο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα ο οποίος ουσιαστικά βάζει ξανά την Suzuki δυναμικά στον χάρτη της αγοράς μοτοσικλέτας.

Το νέο V- Strom 800DE δημιουργήθηκε μέσα από σκληρές αλλά αποτελεσματικές διαδικασίες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ιδανικό πακέτο τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για περιπέτεια και ταξίδι. Η μοτοσικλέτα της Suzuki διαθέτει τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 776 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 81,7 ίππους και 78 Nm ροπής. Το σύνολο συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα με την προσθήκη επιλογής Gravel για off-road χρήση και ρυθμιζόμενο ABS στα φρένα.

suzuki

Το πλαίσιο διαθέτει νέα γεωμετρία και συνεργάζεται πλέον με ποιοτικές αναρτήσεις. Στο εμπρός μέρος συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι με αυξημένη διαδρομή στα 220 χιλ. ενώ πίσω έχουμε ένα μονό αμορτισέρ πλήρως ρυθμιζόμενο. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 20 λίτρα.

suzuki

Το νέο V-Strom 800DE διαθέτει σύστημα quickshifter στο κιβώτιο ταχυτήτων και πολλαπλά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, ενώ η Suzuki έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα με αξεσουάρ. Η μοτοσικλέτα αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου με την τιμή να έχει οριστεί στις 12.195 ευρώ.

Βίντεο παρουσίασης του Suzuki V-Strom 800DE.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!