Τι κάνει το Ford Ranger Raptor στο Golden Hall;

Τι κάνει το Ford Ranger Raptor στο Golden Hall;

Κώστας Παστρίμας
Τι κάνει το Ford Ranger Raptor στο Golden Hall;
Στο διάσημο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου έκανε δυναμική εμφάνιση το νέο Ford Ranger Raptor.

Οι επισκέπτες του Golden Hall τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το σκληροτράχηλο pick-up της Ford. Το νέο Ford Ranger Raptor είναι μια προηγμένη και εξαιρετικά ικανή «πολεμική μηχανή» που είναι εξ αρχής σχεδιασμένη για να κυριαρχεί σε κάθε επιφάνεια, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των δυνατοτήτων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του.

Ford

Το επιβλητικό μοντέλο της Ford έως την 1η Μαρτίου του 2023 θα βρεθεί δίπλα στη Mustang Mach-E GT αποτελώντας την πιο δυναμική παρουσία της Ford στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall» στο Μαρούσι. Παράλληλα, στη διάρκεια της ημέρας το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας θα είναι εκεί ώστε να ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά και τις απαράμιλλες δυνατότητες και τεχνολογίες του πιο προηγμένου και ικανού Ranger Raptor όλων των εποχών.

Ford

Το νέο Raptor είναι εξοπλισμένο με έναν βενζινοκινητήρα EcoBoost 3.0 λίτρων V6 ο οποίος αποδίδει 292 ίππους και 491 Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με ένα 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ σπουδαία δουλειά έχει γίνει στα ηλεκτρονικά με τέσσερις επιλογές οδήγησης, ηλεκτρονικές αναρτήσεις και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

Ford

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το νέο stage της Ford στο «Golden Hall» προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για το νέο Ranger Raptor, τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο 11:00-19:00.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!