Ducati: 4 χρόνια εγγύηση για όλα μοντέλα

Κώστας Παστρίμας
Ducati: 4 χρόνια εγγύηση για όλα μοντέλα
Η Ducati στοχεύει ακόμα ψηλότερα το 2023 παρουσιάζοντας τον νέο τιμοκατάλογο και ένα πρόγραμμα εγγύησης 4 ετών.

Έχοντας κλείσει το 2022 με ένα μοναδικό ρεκόρ πωλήσεων η Ducati πιέζει για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τη χρονιά που διανύουμε. Η ιταλική μάρκα ήδη μας έχει δείξει τα νέα της μοντέλα για το 2023 με αιχμή του δόρατος την Multistrada V4 Rally και την Diavel V4, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δεύτερη γενιά του δημοφιλέστατου Scrambler.

Η νέα Multistrada V4 Rally είναι εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικά συστήματα και αναρτήσεις που την κάνουν την απόλυτη μοτοσικλέτα ταξιδιού και περιπέτειας. Η τιμή του μοντέλου αρχίζει από τις 30.700 ευρώ και φτάνει μέχρι τις 34.600 ευρώ στην ανώτερη έκδοση. Πολύ κοντά στην τιμή του Mutistrada βρίσκεται το εκθαμβωτικό Diavel V4 το οποίο κοστίζει 31.000 ευρώ.

Ducati

Η ειδική έκδοση SP του νέου Monster είναι επίσης διαθέσιμη στην τιμή των 17.000 ευρώ, ενώ η νέα γενιά Scrambler ξεκινάει από τις 11.750 ευρώ στην έκδοση Icon. Όσο για τις πρωταθλήτριες superbike μοτοσικλέτες της Ducati αυτές ξεφεύγουν οικονομικά καθώς η νέα έκδοση Panigale V4 R κοστίζει 51.000 ευρώ. Αν πάλι θελήσεις την Champions Edition τότε η τιμή σκαρφαλώνει στις 77.000 ευρώ.

Ducati

Παράλληλα, η Ducati έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα 4 | EVER DUCATI που προσφέρει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μοντέλα για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων και δωρεάν οδική βοήθεια. Ο κάτοχος μιας Ducati απολαμβάνει με ασφάλεια και σιγουριά την αγαπημένη του μοτοσικλέτα επωφελούμενος από την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, τη χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών Ducati, αλλά και την υψηλή μεταπωλητική αξία που διατηρεί η μοτοσικλέτα του.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!