Αυτή είναι η τιμή της νέας CFMoto CL-X 700 ADV

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή της νέας CFMoto CL-X 700 ADV
Η CFMoto επέκτεινε την οικογένεια των CL-X προσθέτοντας την πιο περιπετειώδη έκδοση Adventure στην γκάμα της.

Από την πρώτη στιγμή που η CFMoto διέρρευσε ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα έκδοση της CL-X 700 με πιο περιπετειώδη χαρακτήρα δημιούργησε ένα ιδιαίτερο hype για το νέο αυτό μοντέλο. Είχαμε γνωρίσει ήδη το roadster CL-X 700 Heritage και το CL-X 700 Sport τα οποία άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα η έκδοση Adventure να ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Η μοτοσικλέτα πλέον έχει παραδοθεί στις αγορές της Ευρώπης και μάλιστα η CFMoto έχει δώσει την τιμή της για την ελληνική αγορά που είναι στα 7.690 ευρώ. Από την πρώτη ματιά στην CL-X 700 ADV μπορείς να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα scrambler μοντέλο με αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

CFMoto

Οι ακτινωτοί τροχοί με τα ελαστικά διπλής χρήσης το χηλό φτερό τύπου motocross κάτω από τον προβολέα και η μεγαλύτερη ζελατίνα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας η οποία είναι ελαφρώς πιο ελαφριά από τις δύο άλλες εκδόσεις (203 κιλά). Το δεύτερο σημείο διαφοράς είναι οι αναρτήσεις της KYB οι οποίες έχουν μεγαλύτερες διαδρομές και παράλληλα έχουν αυξήσει την απόσταση της μοτοσικλέτας από το έδαφος.

CFMoto

Ο κινητήρας της CFMoto CL-X 700 ADV είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 74 ίππους και 61 Nm ροπής. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρονικού γκαζιού με αποτέλεσμα να διαθέτει δύο επιλογές οδήγησης την Street και την Off-road. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί έχουν διαστάσεις 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Για περισσότερες πληροφορίες διαθεσιμότητας του μοντέλου μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο συνεργατών της Muvus.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!