Ποιον πρωταθλητή της Ducati υποδέχτηκε ο Κιάνου Ριβς

Κώστας Παστρίμας
Ποιον πρωταθλητή της Ducati υποδέχτηκε ο Κιάνου Ριβς
Μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας MotoGP της Ducati βρέθηκε στα κεντρικά της Arch Motorcycles του -γνωστού «μηχανόβιου»- Κιάνου Ριβς.

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο Κιάνου Ριβς εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και φανατικός των δύο τροχών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών (μαζί με τον Γκάρντ Χόλινγκερ), την Arch Motorcycles στην Καλιφόρνια, η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη τα δύο πρώτα της μοντέλα.

Στη διάρκεια των εορτών, η Arch Motorcycles και ο Κιάνου Ριβς είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν έναν σημαντικό άνθρωπο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στην Καλιφόρνια βρέθηκε ο Πάολο Τσιαμπάτι, αγωνιστικός διευθυντής του Ducati Corse και συναντήθηκε με τον «Νίο» του Matrix για να μοιραστούν το κοινό τους πάθος για τις μοτοσικλέτες.

Ducati

Στην τεράστια επιτυχία της Ducati στο MotoGP το 2022 έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ο Τσιαμπάτι καθώς είναι εκείνος που κρατάει σταθερή και ξεκάθαρη την επικοινωνία ανάμεσα στην ομάδα και στο εργοστάσιο. Μαζί με τον Τζίτζι Νταλίνια και τον Ντάβιντε Ταρντόζι έχτισαν μια ασυναγώνιστη ομάδα τόσο σε τεχνικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Ο Τσιαμπάτι λοιπόν με την ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αμερική δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα κεντρικά της Arch Motorcycles. Ο Κιάνου Ριβς τον υποδέχτηκε και τον ξενάγησε στο εργοστάσιο, ενώ ο Ιταλός είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την καινούρια Arch KGT-1. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με δικύλινδρο κινητήρα 2.032 κ.εκ. έχει αλουμινένιο χειροποίητο πλαίσιο και πολλά ανθρακονήματα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν ο Πάολο Τσιαμπάτι παράγγειλε μια Arch από τον Ρίβς να του σταλεί στην Μπολόνια καθώς το κόστος της μοτοσικλέτας ξεπερνάει τις 80.000 ευρώ!

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!