Ραζγκατλίογλου: Και στο χώμα κάνει θαύματα (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ραζγκατλίογλου: Και στο χώμα κάνει θαύματα (vid)
Ο Τόπρακ Ραζγκατλίογλου επιδεικνύει την υψηλή τεχνική του και στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Τον Τόπρακ Ραζγκατλίογλου τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike, μέσα από τα απίστευτα «endo» του και από τον πολύ θεαματικό τρόπο με τον οποίο οδηγεί. Ο Τούρκος αναβάτης είναι ένα καθαρόαιμο ταλέντο με απίστευτο έλεγχο στη μοτοσικλέτα και καθαρή ταχύτητα που δεν συναντάμε εύκολα.

Εκτός από τις αποδεδειγμένες ικανότητές του στις ασφάλτινες πίστες με την Yamaha R1 του, ο Τόπρακ είναι πολύ ικανός με οποιοδήποτε όχημα έχει δυο τροχούς. Τον έχουμε δεν να κάνει μεγαλοπρεπείς σούζες με ποδήλατο, να στρίβει ακουμπώντας το γόνατο του στην άσφαλτο με πατίνι και να κάνει endo με το ηλεκτρικό scooter ΝΕΟ's της Yamaha.

Yamaha

Εκείνο που δεν μας είχε δείξει μέχρι τώρα ο Ραζγκατλίογλου είναι οι ικανότητές του στο χώμα. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα μας λύνει και αυτήν την απορία με τον Τούρκο αναβάτη να κάνει θαύματα στη σέλα μιας Yamaha WR250 Enduro. Άλματα, αναβάσεις, καταβάσεις και περάσματα από μονοπάτια είναι παιχνιδάκι για τον Τόπρακ ο οποίος απολαμβάνει το enduro όσο απολαμβάνει και τους αγώνες στο WSBK.

Το 2021 ο Ραζγκατλίογλου κατάκτησε τον τίτλο στο WSBK και το 2022 πάλεψε μέχρι το τέλος για να διατηρήσει την πρώτη θέση, χάνοντας τελικά από τον Άλβαρο Μπαουτίστα και την Ducati. Το 2023 θα τον βρει για μια ακόμα φορά στη σέλα της Yamaha και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται για την πιθανή μετακόμισή του στο MotoGP τα επόμενα χρόνια.

Δείτε τον Τούρκο σε χωμάτινες περιπέτειες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!