Η Yamaha στο πλευρό της «Επίσημης Αγαπημένης»

Κώστας Παστρίμας
Η Yamaha στο πλευρό της «Επίσημης Αγαπημένης»
Η Yamaha στηρίζει τις προσπάθειες της Εθνική Ομάδα Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Η Μοτοδυναμική ανέκαθεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό και μέσω της Yamaha στήριζε διάφορους αθλητές στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού. Για μια ακόμα φορά η Yamaha στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα, θα δώσει ώθηση μέσω της χορηγίας της στην Εθνική Ομάδα Ανδρών στο δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023. Στην ανακοίνωση της συνεργασίας παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής κλάδου Yamaha της Μοτοδυναμική, κος Ιωάννης Σώκιαλης και ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, κος Ευάγγελος Λιόλιος. Μαζί τόνισαν τις κοινές αξίες της Ομοσπονδίας και της Μοτοδυναμικής στον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, στο ευ αγωνίζεσθαι, στη διάκριση και τις επιδόσεις.

Yamaha

Ο κος Ιωάννης Σώκιαλης της Μοτοδυναμικής, δήλωσε: «H Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είναι ένας θεσμός που προάγει τον αθλητισμό, τους νέους, την εικόνα της Ελλάδας προς το εξωτερικό σε διεθνείς διοργανώσεις. Ενστερνίζεται αξίες που αγκαλιάζει και η Yamaha. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι η «επίσημη αγαπημένη» μας, θα μας κάνει όχι μόνο περήφανους, αλλά και πιο δεμένους από ποτέ».

Yamaha

Από την άλλη, ο κος Ευάγγελος Λιόλιος πρόσθεσε: «Η Εθνική Ανδρών είναι το όχημα που προπορεύεται από πλευράς προβολής και δημοφιλίας ενός τεράστιου κομβόι, στο οποίο συμμετέχει το ελληνικό μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας και σε κάθε ηλικία. Είναι και η ομάδα που μπορεί πιο εύκολα να αποτελέσει το όχημα μεγαλύτερης εξάπλωσης του μπάσκετ στην ελληνική κοινωνία και να διευρύνει το δέσιμό του με αυτή, κάτι που ήδη είδαμε να αναθερμαίνεται τους προηγούμενους μήνες. Οι ισχυροί συνεργάτες και συνταξιδιώτες σε αυτό το δελεαστικό, προκλητικό ταξίδι είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Η Yamaha, που εκπροσωπείται για πάνω από μισό αιώνα στην Ελλάδα από την Μοτοδυναμική, είναι ένα παγκόσμιο brand, μια εγγύηση ασφαλούς και άνετης μετάβασης και είναι χαρά μας που επέλεξε να πορευτεί μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στον μακρύ και απαιτητικό δρόμο για τις επιτυχίες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!