Ο Αλόνσο το γιόρτασε με φανέλα της Αργεντινής

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο Αλόνσο το γιόρτασε με φανέλα της Αργεντινής
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 πήρε ξεκάθαρη θέση σχετικά με τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ!

Δεν έχει μάθει να κρύβει τα θέλω του και δεν το έκανε ούτε και τώρα. Αφού η Ισπανία αποχαιρέτησε νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του Κατάρ, ο Φερνάντο Αλόνσο βρήκε άλλη εθνική ομάδα να υποστηρίξει και εύλογα, πήγε σε μία αντίστοιχου ταπεραμέντου.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 (2005, 2006) φόρεσε τη φανέλα της Αργεντινής και μετά το θρίαμβο της παρέας του Λιονέλ Μέσι, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media!

Φερνάντο Αλόνσο

O 41χρονος έγραψε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους Αργεντινούς φίλους μου! Τι ωραίο να βλέπεις τόσο πάθος»!

Βέβαια, μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από την Alpine F1, θα μας έκανε εντύπωση να τον δούμε να παίρνει θέση υπέρ της Γαλλίας αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία.

Nazionale Piloti

Ο Αλόνσο είναι από τους πλέον ποδοσφαιρόφιλους στα paddock της Formula 1. Υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και… μπαλαδόρος, αφού η εντεκάδα της Nazionale Piloti, της ποδοσφαιρικής ομάδας των πιλότων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεκινά από εκείνον.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οδηγός από το Οβιέδο είναι αυτός που φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτελεί κινητήριο μοχλό στη μεσαία γραμμή!

Nazionale Piloti

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!