Αποστολή Μονακό: Οι οδηγοί της F1 θα παίξουν μπάλα για καλό σκοπό

Αποστολή Μονακό: Οι οδηγοί της F1 θα παίξουν μπάλα για καλό σκοπό
Η δράση στο Μονακό ξεκινά με ποδόσφαιρο αντί για γκάζια και το Gazzetta θα είναι εκεί!

Η εβδομάδα του περίφημου Grand Prix του Μονακό ξεκινά από ένα διαφορετικό αγωνιστικό χώρο – αυτού του σταδίου Louis II της Μονακό. Εκεί όπου παραδοσιακά φιλοξενείται ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στη Nazionale Piloti, την ποδοσφαιρική δηλαδή ομάδα των πιλότων της Formula 1 και της Star Team For The Children, μίας ομάδας επίλεκτων προσωπικοτήτων από διάφορους τομείς.

Σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, διεξάγεται η 30η εκδοχή αυτού του αγώνα, με πολλά μεγάλα αστέρια να δίνουν το «παρών». Από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δούμε τους Φερνάντο Αλόνσο, Σαρλ Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ, Πιερ Γκασλί, ενώ δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να εμφανιστούν κι άλλα πρόσωπα από το σημερινό Grid.

Nazionale PIloti

Μαζί τους θα είναι πολλά αστέρια του χθες, όπως ο Φελίπε Μάσα, ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα, ο Ιβάν Καπέλι αλλά και εκπρόσωποι άλλων σημαντικών θεσμών του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως ο Μάρο Ένγκελ, ο Μαξ Μπιάτζι κ.α.

Όσο για την All Star ομάδα την οποία συγκεντρώνει ο Πρίγκιπας Αλβέρτος που παραδοσιακά φοράει τη στολή της ομάδας και μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αναμένεται να έχει ξανά στον πάγκο τον σπουδαίο Κλαούντιο Ρανιέρι και στη σύνθεσή της θρύλους της μπάλας όπως ο Μάρκο Σιμόνε, o Λουντοβίκ Ζιουλί, ο Γουίλιαμ Γκαλάς κ.α.

Ντι Νατάλε με Ρανιέρι

Όμως για μία ακόμα φορά, ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στη χώρα μας, Κώστας Μαστοράκης, έχει εξασφαλίσει έντονο ελληνικό στοιχείο σ’ αυτό το σπουδαίο event.

Ξεκινώντας από τον αγωνιστικό χώρο, με τη συμμετοχή του Χρήστου Φιωτάκη, γυμναστή πολλών κορυφαίων οδηγών (Μάσα, Τιερί Νεβίλ κ.α.) καθώς και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Nazionale Piloti

Για μία ακόμα φορά, οι στολές των πιλότων θα έχουν το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στηρίζοντας τη δράση του και διαδίδοντας το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Παρών θα είναι ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος και Διοικητής των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας ενώ υποστηρικτής του αγώνα θα είναι και φέτος το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Μετά τον αγώνα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με άρωμα… Μυκόνου και SantAnna, αφού το μενού έχει επιμεληθεί ο Έλληνας chef Χρήστος Αθανασιάδης, αρωγός είναι το Corfos Hotel της Μυκόνου ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Gazzetta.

Nazionale Piloti

Μέχρι σήμερα, η Nazionale Piloti έχει δώσει 238 αγώνες, τους οποίους έχει συγκεντρώσει συνολικά 16.156.023€. Οι δύο από αυτούς πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, το 2006 και το 2007. Μπορούμε να σας πούμε πως υπάρχουν συζητήσεις ώστε αυτοί να γίνουν τρεις αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά στην πορεία!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ιταλικό Sky Sport F1 HD και θα αρχίσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας. Όμως από αρκετά νωρίτερα, θα μπορείτε να βλέπετε εικόνες από αυτή τη «γιορτή», στα social media του Gazzetta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!