Dirt Fest Xmas Jam: Χριστουγεννιάτικο διήμερο flat track στην Αθήνα!

Πάνος Σεϊτανίδης
Dirt Fest Xmas Jam: Χριστουγεννιάτικο διήμερο flat track στην Αθήνα!
Στους Θρακομακεδόνες διεξάγεται ένα event που υπόσχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση από τον κόσμο των δύο τροχών.

Η ομάδα της Zulap κλείνει τη χρονιά με ένα εορταστικό διήμερο flat track, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, με το ραντεβού να είναι στους Θρακομακεδόνες.

Σήμερα είναι σε εξέλιξη εκπαιδευτική ημερίδα, όπου οι συμμετέχοντες/ συμμετέχουσες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν flatrack ή να βελτιώσουν την τεχνική τους αν ήδη γνωρίζουν τα βασικά. Για όσους δεν διαθέτουν κατάλληλη μοτοσυκλέτα, υπάρχουν διαθέσιμα Sunday 150cc, ειδικά στημένα για flat track προς ενοικίαση.


Για την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκινά στις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 3 το μεσημέρι. Η είσοδος των θεατών είναι ελεύθερη άρα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείτε εκεί, παρακολουθήσετε θεαματικούς αναβάτες να γλιστράνε στην οβάλ διαδρομή με μοτοσυκλέτες χωρίς μπροστινό φρένο, αλλά και να δοκιμάσετε (test ride) σε πραγματικές συνθήκες μοτοσυκλέτες flat track (βασικός εξοπλισμός απαραίτητος).

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια ανάδειξης του αθλήματος του flat track στο ευρύ κοινό, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Αχαρνών Θρακομακεδόνων και την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών. Διεξάγεται στο Γήπεδο «Λεκάνες» και μπορείτε να βρείτε την ακριβή τοποθεσία της εκδήλωσης πατώντας εδώ.

Zulap Dirt Fest Xmas Jam

Το πρόγραμμα του Dirtfest Xmas Jam για την Κυριακή 18/12:

10:00 - 10:30: γραμματεία & τεχνικός έλεγχος
10:30 - 10:45 ενημέρωση αναβατών
11:00 – 13:00 ελεύθερες δοκιμές / κατηγορία
13:00 – 13:30 συντήρηση πίστας & test rides
13:00 – 14:30 επίδειξη flat track / κατηγορία
14:45 τελετή λήξης και κληρώσεις δώρων

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!