Η CFMoto μπαίνει και στα παιδικά ATV (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η CFMoto μπαίνει και στα παιδικά ATV (vid)
Η CFMoto παρουσίασε ένα καινούριο παιδικό ATV για να βάλει τους εφήβους στον κόσμο των τετράροδων.

Η CFMoto έχει κυριαρχήσει στην κατηγορία των ATV στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια έχοντας πολλά και αξιόλογα μοντέλα στην γκάμα της. Το καινούριο της μοντέλο παρόλα αυτά δεν απευθύνεται σε ενήλικους αναβάτες, αλλά σε παιδιά καθώς πρόκειται για το CForce 110.

Το μικρό ATV ήρθε για να φέρει τα παιδιά και τους εφήβους άνω των 10 ετών στον κόσμο των τετράροδων με ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο. Το παιδί θα αποκτήσει εμπειρία και οδηγική αγωγή από πολύ μικρή ηλικία που θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη όταν αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης.

CFMoto

Το CForce 110 διαθέτει έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 110 κ.εκ. με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, EFI και κίνηση στους πίσω τροχούς με αλυσίδα. Σημαντική προσθήκη είναι η ασφάλεια που μπαίνει στο χέρι του μικρού αναβάτη και σε περίπτωση που για κάποιο λόγο χωρίσει με το όχημα, αυτό θα σταματήσει τη λειτουργία του.

CFMoto

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει περιοριστή ταχύτητας, σημαία στην ουρά για να διακρίνεται εύκολα από μακριά, οθόνη LCD 3,5 ιντσών, φώτα LED, δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς, σύγχρονες αναρτήσεις, μίζα για την εκκίνηση και ρεζερβουάρ 6,7 λίτρων. Το CForce 110 είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς κόκκινο και μπλε, στην τιμή των 2.490 ευρώ.

Βίντεο του CForce 110.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!