Mazda6: Η ναυαρχίδα επιστρέφει

Mazda6: Η ναυαρχίδα επιστρέφει

Κώστας Παστρίμας
Mazda6: Η ναυαρχίδα επιστρέφει
Η Mazda επαναφέρει μετά από 20 χρόνια το εμβληματικό της Mazda6 με μια ειδική έκδοση.

Ένα από τα μοντέλα που αναμέναμε από την Mazda να αναβαθμιστεί είναι το Mazda6. Το δημοφιλές sedan γιορτάζει τα 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στην γκάμα της ιαπωνικής μάρκας και για το 2022 επιστρέφει αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς.

Η αναβάθμιση αυτή συμπεριλαμβάνει βελτιωμένες επιδόσεις οδήγησης, προσθήκη συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και νέες εκδόσεις, ανάμεσα στις οποίες και η Mazda6 20th Anniversary Edition. Η ειδική αυτή έκδοση τιμάει τα 20 χρόνια του μοντέλου τονίζοντας την κομψότητα, την στιβαρότητα και την πολυτέλεια. Είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το λευκό Rhodium White Premium και το κόκκινο Artisan Red Premium ενώ για το βάψιμο έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία Takuminuri.

Mazda

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα ταμπά καθίσματα Nappa, προσκέφαλο μπροστινού καθίσματος με ανάγλυφο λογότυπο 20ής επετείου και ταμπλό με καφέ ματ φινίρισμα. Εξωτερικά διακρίνεται για το ανάγλυφο λογότυπο της επετειακής έκδοσης στο μπροστινό φτερό, την επιβλητική ασημί μάσκα και τις ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

MotoGP

Εκτός από την επετειακή έκδοση, το ανανεωμένο Mazda6 προσφέρει τις εκδόσεις Homura και Takumi σε σεντάν και wagon αμάξωμα. Οι τιμές του νέου Mazda6 ξεκινούν από τις 35.365 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 48.358 ευρώ.

Mazda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!