Με οδηγό το V100 Mandello έρχεται το νέο Moto Guzzi Stelvio

Κώστας Παστρίμας
Με οδηγό το V100 Mandello έρχεται το νέο Moto Guzzi Stelvio
Η Moto Guzzi ετοιμάζει μετά από 7 χρόνια να επαναφέρει το όνομα Stelvio στην γκάμα των μοντέλων της.

Η V100 Mandello της Moto Guzzi από ότι φαίνεται ήταν μόνο η αρχή μιας νέας γενιάς μοντέλων της ιταλικής μάρκας. Το sport touring μοντέλο όπως όλα δείχνουν θα γίνει η βάση για ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των adventure και δεν θα είναι άλλο από το ολοκαίνουριο Stelvio.

Στην EICMA 2022 η Moto Guzzi άφησε πολλά ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά το νέο της Stelvio. Στο περίπτερο της μάρκας υπήρχαν διάφορα στοιχεία που παραπέμπουν σε ένα νέο Stelvio το οποίο θα είναι το επόμενο μεγάλο project για το 2023. Η μοτοσικλέτα θα βασίζεται στην V100 και θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα των 1.042 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και 99 Nm ροπής.

gh

Φυσικά θα συνοδεύεται από σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ενώ θα είναι εξοπλισμένο και με το σύστημα ενεργητικών αεροδυναμικών της Mandello. Αλλαγές αναμένεται να έχουμε στις αναρτήσεις όπου θα είναι πιο συμβατικές και με μεγαλύτερες διαδρομές. Παράλληλα και οι τροχοί θα είναι διαφορετικοί με 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω σε ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης.

Energica

Περισσότερα δεν γνωρίζουμε για το νέο αυτό μοντέλο, αλλά σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του όταν παρουσιαστεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να γίνει μετά το καλοκαίρι του 2023, δηλαδή στην επόμενη EICMA στο Μιλάνο.

q

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!