Καινούρια έκδοση για το SYM Jet14

Κώστας Παστρίμας
Καινούρια έκδοση για το SYM Jet14
Η SYM παρουσίασε μια καινούρια έκδοση Evo για το δημοφιλές της Jet14.

Η σειρά Jet14 της SYM έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κυρίως στο νεανικό κοινό χάρη στον όμορφο σχεδιασμό του και τον πρακτικό χαρακτήρα που προσφέρει. Η SYM για να δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση στο μικρό scooter της δημιούργησε μια αναβαθμισμένη έκδοση Evo προσθέτοντας επιδόσεις και εξοπλισμό στο μοντέλο.

Ο κινητήρας είναι το πρώτο πράγμα που αναβαθμίστηκε με την έκδοση Evo να είναι εξοπλισμένη με τον μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο των 149 κ.εκ. προδιαγραφών Euro5 με τα νούμερα επιδόσεων να μην έχουν γίνει γνωστά. Εικάζουμε ότι η απόδοση θα είναι κοντά στους 16 ίππους. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός.

SYM

Οι τροχοί του Jet14 Evo παραμένουν 14 ιντσών, ενώ τα φρένα έχουν αποκτήσει ABS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το ρεζερβουάρ είναι 7,2 λίτρα και η τάπα καυσίμου βρίσκεται πλέον στην κεντρική σήραγγα, κάτι που μεγαλώνει τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Η σχάρα στο πίσω μέρος επίσης είναι επανασχεδιασμένη για να δεχτεί βαλίτσα.

SYM

Στον εξοπλισμό συναντάμε LED φωτιστικά σώματα με DRL φώτα ημέρας, καινούρια οθόνη LCD με νέα γραφικά και πολλαπλές ενδείξεις, νέα ζελατίνα προστασίας και νέους καθρέπτες. Το καινούριο Jet14 Evo έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολύ ικανά Jet14 50, Jet14 125, Jet14 200 και JetX 125.

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!