Formula 1, eSports: To GFO πρωταγωνιστεί στο χώρο του simracing

Formula 1, eSports: To GFO πρωταγωνιστεί στο χώρο του simracing
Τα πρωταθλήματα eSports για την F1 στην Ελλάδα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, με το GFO eSports να έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία.

Μερικές φορές όλα ξεκινούν με μία ιδέα γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό. Με τον καιρό, μία τέτοια ιδέα έγινε πράξη. Έτσι δημιουργήθηκε και το GFO eSports πίσω στο 2015 από τρεις φίλους που έπαιζαν κάθε βράδυ το videogame της Formula 1.

Σήμερα, το GFO είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον διαδεδομένα eSports πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, στην πλατφόρμα του Playstation και με τεράστιο ανταγωνισμό. Μάλιστα, διαθέτει τρεις κατηγορίες: Division 1, Division 2 και Division 3 (Academy League), στις οποίες κατανέμονται οι οδηγοί με βάση τη δυναμικότητά τους, έπειτα από σκληρές δοκιμασίες στον εικονικό κόσμο.

Αρκετοί οδηγοί που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, μιας και το GFO συμμετέχει στο International League, εκεί που παίρνουν μέρος Έλληνες οδηγοί απέναντι σε διάσημους sim-racers. Μεταξύ αυτών είναι και διάσημοι Youtubers όπως ο TRL_Limitles.

Οι αγώνες του GFO μεταδίδονται από το κανάλι του πρωταθλήματος στο Youtube, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ. Η λίγκα είναι ανοικτή προς όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αγώνες, ανεξάρτητα από το επίπεδο ανταγωνιστικότητας τους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ως το Νο1 μέσο στην Ελλάδα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Gazzetta «αγκαλιάζει» και τις virtual εκδοχές τους μέσω των esports και σταδιακά θα σας παρουσιάσει όλες τις σχετικές δραστηριότητες εντός συνόρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!