Ανεβαίνει στα 700 κ.εκ. το Fantic Caballero

Κώστας Παστρίμας
Ανεβαίνει στα 700 κ.εκ. το Fantic Caballero
Η Fantic δίνει περισσότερη ισχύ και επιδόσεις στο δημοφιλές της Caballero για το 2023.

Πριν από μερικές εβδομάδες στο Μιλάνο η Fantic παρουσίασε ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό μοντέλο για το 2023. Το Caballero 700 δεν είναι άγνωστο στην γκάμα της μάρκας καθώς υπάρχουν ήδη τα Caballero 500 και Caballero 250, ωστόσο για πρώτη φορά οι Ιταλοί παρουσιάζουν μια μοτοσικλέτα με δικύλινδρο κινητήρα.

Το μηχανικό σύνολο του νέου Caballero 700 είναι δικύλινδρο σε σειρά 689 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 75 ίππους και 68 Nm ροπής. Συνοδεύεται από αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στροφής με δυνατότητα απενεργοποίησης και τρεις επιλογές οδήγησης (Road, Off-Road και Custom).

Fantic

Το πλαίσιο του Fantic είναι ατσάλινο σωληνωτό και το ψαλίδι αλουμινένιο. Συνεργάζονται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 45mm της Marzocchi και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Τα φρένα έχει αναλάβει η Brembo και το βάρος της μοτοσικλέτας φτάνει τα 180 κιλά.

Fantic

Η Fantic, σχεδιαστικά έχει δώσει έναν πιο vintage χαρακτήρα στο Caballero 700 βάζοντας πινελιές όπως το στρογγυλό πλευρικό number plate. Στον εξοπλισμό συναντάμε LED φωτιστικά σώματα μια έγχρωμη οθόνη TFT 3,5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας. Η μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, μπλε και κόκκινο.

Fantic

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!