Opel Corsa: 5 χρόνια εγγύηση και service στα 40ά γενέθλια του μοντέλου

Opel Corsa: 5 χρόνια εγγύηση και service στα 40ά γενέθλια του μοντέλου

Newsroom
Opel Corsa: 5 χρόνια εγγύηση και service στα 40ά γενέθλια του μοντέλου
To δημοφιλές σουπερμίνι είναι άμεσα διαθέσιμο σε πλήρη γκάμα κινητήρων και με δέσμευση τιμής.

Εδώ και 40 χρόνια το Opel Corsa αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μοντέλα στην κατηγορία του. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία γενιά του μοντέλου. Από την πρεμιέρα του το 2019, το Corsa έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους. Αναδείχτηκε “Company Car of the Year” καθώς και “Best Buy Car of Europe 2020” ενώ το Corsa-e κατέκτησε το “Χρυσό Τιμόνι 2020”2.

Η Opel γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 160 χρόνια της, αλλά και τα 40 χρόνια του Opel Corsa, προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service για το δημοφιλές μοντέλο. Ένα σημαντικό κίνητρο για τους υποψήφιους πελάτες, το οποίο, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής που προσφέρει η Opel για το Corsa, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Το ηλεκτρικό Corsa-e προσφέρει αυτονομία έως 353 χλμ. σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP. Η μπαταρία 50 kWh μπορεί να φορτίσει στο 80% σε περίπου 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή. Χάρη στην ισχύ των 136 ίππων και την άμεσα διαθέσιμη μέγιστη ροπή των 260 Nm, τα κύρια χαρακτηριστικά του Corsa-e είναι η άμεση απόκριση, η ευελιξία και οι δυναμικές επιδόσεις. Το Corsa-e χρειάζεται μόλις 8,7’’ για να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ/ώρα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 150 χλμ/ώρα.

Από την άλλη, το Corsa διατίθεται με ιδιαίτερα οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που αποδίδουν από 75 έως 130 ίππους. Οι επιλογές κιβωτίων περιλαμβάνουν χειροκίνητα πέντε και έξι σχέσεων, αλλά και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που διατίθεται για πρώτη φορά με το Corsa.

Η τρέχουσα γενιά Corsa αποδεικνύει ότι η Opel εκδημοκρατίζει την τεχνολογία, αφού προσφέρει συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται συνήθως σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. “Highlight” αποτελεί το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control, αναβαθμίζουν αισθητά το επίπεδο ασφάλειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου και διάφορα συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, από park pilot μέχρι πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!