Το κοινωνικό πρόσωπο της BMW Hellas

Το κοινωνικό πρόσωπο της BMW Hellas

Κώστας Παστρίμας
Το κοινωνικό πρόσωπο της BMW Hellas
Η BMW Hellas δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία προσφέροντας μερίδες σπιτικού φαγητού σε άστεγου συμπολίτες μας.

Το BMW Group Hellas συνεχώς προσφέρει κοινωνικό έργο με δράσεις που ενισχύουν δομές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Ο Νοέμβριος ήταν ένας μήνας γεμάτος δράση καθώς η BMW Hellas προχώρησε σε μια ακόμα σπουδαία εθελοντική δράση.

Εργαζόμενοι του BMW Group Hellas επισκέφτηκαν κατά ομάδες τις εγκαταστάσεις του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Genesis Hellas, στην περιοχή του Αμαρουσίου και προετοίμασαν μερίδες σπιτικού φαγητού για άστεγους συμπολίτες μας. Τα στελέχη της εταιρίας βίωσαν μία ευχάριστη εμπειρία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αντίστοιχες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς στο μέλλον.

BMW

Οι άνθρωποι του BMW Group Hellas αισθάνονται την ανάγκη για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη και έχουν ενεργό ρόλο σε πράξεις αγάπης και προσφοράς. Συνεισφέρουν συνεχώς με όποιον τρόπο μπορούν στην κοινωνία και εκφράζουν με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευσή τους για προσφορά στους συνανθρώπους μας.

BMW

Η Genesis Hellas είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΑΜΚΕ) που δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2018. Στόχος της οργάνωσης είναι η βασική παρουσία σε διάφορους τομείς με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!