To Wrooom της Ducati επιστρέφει για το 2023 (vid)

Κώστας Παστρίμας
To Wrooom της Ducati επιστρέφει για το 2023 (vid)
Η Ducati μετά από δέκα χρόνια επαναφέρει την κοσμοπολίτικη εκδήλωση Wrooom για την παρουσίασης της ομάδας MotoGP.

Η φετινή χρονιά του MotoGP βάφτηκε κόκκινη καθώς η Ducati κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Ο Πέκο Μπανάια στέφθηκε πρωταθλητής και έγινε ο δεύτερος αναβάτης μετά τον Κέισι Στόνερ που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλοπάτι του θεσμού, ενώ η Ducati κατάκτησε εύκολα το πρωτάθλημα κατασκευαστών και ομάδων.

Ducati

Για να γιορτάσει αυτές τις τεράστιες επιτυχίες η Ducati αποφάσισε να επαναφέρει μια εκδήλωση την οποία είχαμε ξεχάσει για δέκα ολόκληρα χρόνια. Το Wrooom θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Ιανουαρίου του 2023 στο χιονοδρομικό θέρετρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο στους Δολομίτες και εκεί θα παρουσιαστεί η εργοστασιακή ομάδα Lenovo Ducati του 2023.

Ducati

Η εκδήλωση Ducati Wroom ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια και κάθε χρόνο μέχρι και το 2013 ήταν το σημείο παρουσίασης της ομάδας Ducati, αλλά και της ομάδας Ferrari στη Formula 1. Ανάμεσα σε πάρτι, κοκτέιλ, σκι στο χιόνι και καρτ στον πάγο υπήρχαν οι καθιερωμένες παρουσιάσεις νέων αναβατών, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επόμενης χρονιάς.

Ducati

Μερικά από τα ονόματα που έχουν δώσει το παρόν στο Wrooom τα προηγούμενα χρόνια είναι οι Μίκαελ Σουμάχερ, Βαλεντίνο Ρόσι, Φερνάντο Αλόνσο, Κέισι Στόνερ και Νίκι Χέιντεν. Φέτος, στα βουνά της Ιταλίας θα βρεθεί ο πρωταθλητής 2022 Πέκο Μπανάια, μαζί με τον καινούριο του ομόσταβλο Ένεα Μπαστιανίνι και θα παρουσιάσουν τα νέα χρώματα της Desmosedici GP23.

Βίντεο από το Wrooom του 2012.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!