Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Kymco CV3 Noodoe (vid)

Κώστας Παστρίμας
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το Kymco CV3 Noodoe (vid)
Το καινούριο τρίτροχο scooter της Kymco ήρθε στην Ελλάδα και είναι έτοιμο να κατακτήσει την αγορά.

Η Kymco μπορεί να καθυστέρησε έναν χρόνο να παρουσιάσει στην τελική μορφή του CV3 Noodoe, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό μοντέλο. Το καινούριο τρίτροχο μοντέλο είναι το πρώτο που κατασκευάζει η Kymco με προδιαγραφές και στυλ που στοχεύει μόνο την κορυφή.

Το CV3 είναι εξοπλισμένο με νέες τεχνολογίες και παράλληλα με την πλήρη πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe και τα οδηγικά προγράμματα δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφαλές ακόμα και σε ολισθηρό και τραχύ οδόστρωμα. Παράλληλα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό σύστημα κατά της κλίσης και σύστημα υποβοήθησης στάσης, που επιτρέπει στο CV3 να παραμένει όρθιο και σε γωνίες έως και 9 μοίρες όταν ακινητοποιείται.

Kymco

Ένα από τα σημαντικά συστήματα είναι το σύστημα KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension), το οποίο επιτρέπει στο όχημα να στρίβει με απόλυτη ασφάλεια, ακόμα και σε ολισθηρό ή/και τραχύ οδόστρωμα, με μέγιστη γωνία κλίσης 40 μοίρες. Ακόμα ένα σημείο που ξεχωρίζει το CV3 είναι ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει οθόνη TFT 6 ιντσών, σύστημα Cruise Control, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ενώ μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου εφόσον έχει εκδοθεί πριν από το 2013.

Kymco

Η τιμή του νέου CV3 ορίστηκε στα 13.890 ευρώ και είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς: Forest Green Matt και Dim Black Matt. Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Kymco CV3 Noodoe μπορεί να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Kymco.

Βίντεο του Kymco CV3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!