Παίρνεις ηλεκτρικό Volkswagen και ξενοιάζεις

Παίρνεις ηλεκτρικό Volkswagen και ξενοιάζεις

Κώστας Παστρίμας
Παίρνεις ηλεκτρικό Volkswagen και ξενοιάζεις
Η Kosmocar προχωράει σε μια πολύ σημαντική παροχή με επτά χρόνια δωρεάν συντήρησης στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Η Volkswagen διαθέτει ήδη στην γκάμα της αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου. Τα βασικά μοντέλα της μάρκας είναι τα ID.3, ID.4 και ID.5 τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα ηλεκτροκίνησης με καλές επιδόσεις, κορυφαίες αυτονομίες και γρήγορους χρόνους φόρτισης.

Η Kosmocar για να επιβραβεύσει τους αγοραστές που επιλέγουν τα ηλεκτρικά μοντέλα Volkswagen προχωράει σε μια σημαντική παροχή. Με κάθε νέα παραγγελία ηλεκτρικών αυτοκινήτων VW και ιδιαίτερα στα μοντέλα ID.3, ID.4 και ID.5, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν προγραμματισμένη συντήρηση 7 ετών χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό.

VW

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε συνεργείο του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen της Kosmocar, με την εγγύηση ποιότητας την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών After Sales. Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen που αφορούν στα προγραμματισμένα services θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο.

VW

Παράλληλα, η παροχή των 7 ετών προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και ακολουθεί το αυτοκίνητο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επομένως, σε περίπτωση μεταπώλησης, μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο του αυτοκινήτου αυξάνοντας την εμπορική του αξία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!