Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Οι εντυπωσιακές τελευταίες κατατακτήριες του Φέτελ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1, Άμπου Ντάμπι: Οι εντυπωσιακές τελευταίες κατατακτήριες του Φέτελ (vid)
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη μάχη της pole position του Grand Prix της F1 στο Άμπου Ντάμπι.

Μπορεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ να μη βρίσκεται σε μία ομάδα που να διεκδικεί pole και νίκες, ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών, πραγματοποιεί ένα φοβερό φινάλε σεζόν και.. καριέρας στη Formula 1!

O οδηγός της Aston Martin που ετοιμάζεται για την τελευταία του εκκίνηση στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν μάχιμος και στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου ήταν σταθερά γρήγορος (και παραπονιάρης) τόσο στο Q1 όσο και στο Q2, προκρίθηκε στην τελική φάση και ισοφάρισε το καλύτερο φετινό του πλασάρισμα στο grid – θα εκκινήσει ένατος στη Γιας Μαρίνα.

Με τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές να έχουν ήδη κριθεί, η προσοχή όλων έχει στραφεί στον Γερμανό και τις εκδηλώσεις λατρείας -δεν είναι υπερβολή-. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται στα paddock και πόσα ενθύμια/δώρα μαζεύει κάθε φορά που κατευθύνεται προς το χώρο φιλοξενίας της ομάδας.

Όμως υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Στην πίστα που κατέκτησε τον πρώτο από τους τέσσερις παγκόσμιους τίτλους της καριέρας του. Πάμε να κάνουμε ένα γύρο στη Γιας Μαρίνα, με ξεναγό τον Σεμπ…

Φωτογραφίες: Aston Martin

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!