«Έκαψε καρδιές» η Ducati Diavel V4

Κώστας Παστρίμας
«Έκαψε καρδιές» η Ducati Diavel V4
Η Diavel V4 της Ducati κέρδισε το βραβείο της ομορφότερης μοτοσικλέτας στην EICMA 2022.

Κάθε χρόνο από το 2005 μέχρι σήμερα, στο τέλος της Έκθεσης EICMA στο Μιλάνο δίνεται το βραβείο της πιο όμορφης μοτοσικλέτας της διοργάνωσης. Ο θεσμός πραγματοποιείται από το ιταλικό περιοδικό Motociclismo και οι επισκέπτες αναλαμβάνουν να ψηφίσουν το μοντέλο που τους εντυπωσίασε περισσότερο.

Η Ducati, για 11η φορά καταφέρνει να αποσπάσει το πρώτο βραβείο του «Moto Piu Bello» χάρη στην ολοκαίνουρια Diavel V4. Σε σύνολο 23.000 επισκεπτών της Έκθεσης και χρηστών της επίσημης ιστοσελίδας του Motociclismo, η Diavel V4 κατέλαβε την πρώτη θέση με συνολικό ποσοστό 36,8%. Η ανακοίνωση της βράβευσης της Ducati Diavel V4 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, τελευταία ημέρα της Έκθεσης και το βραβείο παρέλαβε ο Αντρέα Άματο, Επικεφαλής Σχεδιασμού Μοτοσικλετών του Ducati Centro Stile.

Ducati

Εκτός από την Diavel V4 το περίπτερο της ιταλικής εταιρείας υπήρχε η νέα γενιά Scrambler με τις τρεις εκδόσεις Icon, Full Throttle και Nightshift, η νέα Multistrada V4 Rally, η DesertX σε χρωματισμό «RR22», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το Audi RS Q e-tron και η Monster SP.

Ducati

Από το περίπτερο της Ducati δεν έλειψαν οι εκπλήξεις όπως η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, Πέκο Μπανάια μαζί με την αγωνιστική μοτοσικλέτα Desmosedici GP22. Για πρώτη φορά το κοινό επίσης είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τη νέα ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσικλέτα (V21L) των Ιταλών με την οποία θα αγωνιστούν οι ομάδες του MotoE το 2023.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!