Μετά από 18 χρόνια η Ρεάλ άφησε την Audi για την BMW: Αναλυτικά τα αυτοκίνητα που διάλεξαν οι παίκτες (vid)

Μετά από 18 χρόνια η Ρεάλ άφησε την Audi για την BMW: Αναλυτικά τα αυτοκίνητα που διάλεξαν οι παίκτες (vid)

Μετά από 18 χρόνια η Ρεάλ άφησε την Audi για την BMW: Αναλυτικά τα αυτοκίνητα που διάλεξαν οι παίκτες (vid)
Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι μπασκετμπολίστες της «Βασίλισσας» επέλεξαν ηλεκτρικά μοντέλα της BMW ως τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα. Τι θα οδηγούν οι Μπενζεμά, Μόντριτς και Κρόος.

Με κάθε επισημότητα, Ρεάλ Μαδρίτης και BMW ανακοίνωσαν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Η μάρκα από το Μόναχο είναι ο νέος πάροχος εταιρικών αυτοκινήτων στον ισπανικό σύλλογο, διαδεχόμενη την Audi. Η συνεργασία Ρεάλ Μαδρίτης και Audi έληξε τον περασμένο Ιούνιο, μετά από περίοδο 18 ετών!

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η BMW θα παρέχει εταιρικά αυτοκίνητα στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη των «Μερένγκες», τόσο στις ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών και γυναικών, όσο και στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Προκειμένου να τονιστεί η ευαισθητοποίηση τόσο της Ρεάλ όσο και της BMW για την προστασία του περιβάλλοντος, διαθέσιμα ως εταιρικά αυτοκίνητα ήταν τα αμιγώς ηλεκτρικά iX και i4. Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους αθλητές και τους τεχνικούς της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μόνος που θα χρειαστεί να περιμένει λίγο είναι ο Πρόεδρος του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς η ηλεκτρική λιμουζίνα BMW i7 θα είναι διαθέσιμη το Δεκέμβριο.

Μελλοντικά οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούν να επιλέξουν αυτοκίνητο από την πλήρη γκάμα της BMW, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα iX3, i7 και iX1.

Πιο δημοφιλές μοντέλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η i4 M50, με ισχύ 544 ίππων και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα. Την επέλεξαν μεταξύ άλλων οι Μπενζεμά, Κουρτουά, Βινίσιους, Ασένσιο, Αλάμπα αλλά και ο Κάρλο Αντσελότι. Αντίθετα, οι Μόντριτς και Κρόος επέλεξαν ως εταιρικό αυτοκίνητο το ηλεκτρικό SUV, iX xDrive50.

Αναλυτικά η λίστα:

ΠοδοσφαιριστήςΑυτοκίνητο
Τίμπο ΚουρτουάBMW i4 M50
Άντρει ΛούνινBMW i4 M50
Ντάνιελ ΚαρβαχάλBMW iX xDrive50
Έντερ ΜιλιτάοBMW i4 M50
Νταβίντ ΑλάμπαBMW i4 M50
Χεσούς ΒαγιέχοBMW i4 M50
Νάτσο ΦερνάντεθBMW iX xDrive50
Άλβαρο ΟντριοθόλαBMW iX xDrive50
Λούκας ΒάθκεθBMW iX xDrive50
Αντόνιο ΡούντιγκερBMW iX xDrive50
Φερλάν ΜεντίBMW i4 M50
Τόνι ΚρόοςBMW iX xDrive50
Λούκα ΜόντριτςBMW iX xDrive50
Εντουάρντο ΚαμαβινγκάBMW iX xDrive50
Φέντε ΒαλβέρδεBMW iX xDrive50
Ορελιέν ΤσουαμενίBMW i4 M50
Ντάνι ΘεμπάγιοςBMW i4 M50
Έντεν ΑζάρBMW iX xDrive50
Καρίμ ΜπενζεμάBMW i4 M50
Μάρκο ΑσένσιοBMW i4 M50
Βινίσιους ΖούνιορBMW i4 M50
Ροντρίγκο ΓκοέςBMW iX xDrive50
ΜαριάνοBMW iX xDrive50
Κάρλο ΑντσελότιBMW i4 M50

Δοκιμάσαμε στο gMotion την πανίσχυρη ηλεκτρική BMW i4 M50

Η BMW iX ήταν η επιλογή των περισσοτέρων αθλητών της ομάδας μπάσκετ, καθώς προσφέρει περισσότερους χώρους για πανύψηλους αθλητές. Μεταξύ άλλων θα την οδηγούν οι Γιουλ, Ρούντι, Χεζόνια, Ταβάρες, Γιαμπουσέλε, Ράντολφ, Ντεκ και Χάνγκα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!