Ο δημιουργός του Chaos έθεσε αυτή τη φορά έναν υψηλό αλλά ρεαλιστικό στόχο (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Ο δημιουργός του Chaos έθεσε αυτή τη φορά έναν υψηλό αλλά ρεαλιστικό στόχο (vid)
Η απώλεια του ρεκόρ επιτάχυνσης έδωσε νέο κίνητρο στον Σπύρο Πανόπουλο, τον άνθρωπο πίσω από το αμφιλεγόμενο Chaos.

Πριν προκύψει το σίριαλ του Chaos *, ο Σπύρος Πανόπουλος ήταν γνωστός για την ομολογουμένως αξιοσημείωτη παρουσία του στον κόσμο του tuning. Εκεί όπου είχε μάλιστα σημειώσει επιτυχίες τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Από τον Απρίλιο του 2019, κατείχε μέσω της ομάδας του, Extreme Tuners, το παγκόσμιο ρεκόρ επιτάχυνσης για Evo, σημειώνοντας μία εκπληκτική επίδοση στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι.

Το εν λόγω Mitsubishi Lancer Evo IX είχε σημειώσει χρόνο 7.708 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα εξόδου τα 252,04 χιλιόμετρα/ώρα. Μάλιστα, παρά τη μειωμένη απόδοση μετά τα 300 μέτρα από το 400άρι, λόγω τεχνικού προβλήματος στον 4κύλινδρο κινητήρα. Μία επιτυχία αδιαμφισβήτητη.

Όπως μαρτυρά δημοσίευση του Σπύρου Πανόπουλου στα social media, το ρεκόρ του ταχύτερου Evo έσπασε, πράγμα που του δίνει το κίνητρο να επιστρέψει στη «μάχη» για να το επαναφέρει σε ελληνικά χέρια.

Post Πανόπουλου

Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Ήρθε η στιγμή που περίμενα 3 χρόνια. Εχθές που έσπασαν το χρόνο μου, το ρεκόρ πλέον των εβο είναι στην Αμερική με 7.65 και πήγα πλέον στη δεύτερη θέση με 7.708.
Το κίνητρο να ξανά τρέξω είναι ήρθε.
Όπως υποσχέθηκα, θα το ξανά φέρω πίσω σε εμάς όπου και θα μείνει για πάντα στην ιστορία αυτής της μάρκας.
Τελειώνω το chaos κάνω την παρουσίαση, και φεύγω εξωτερικό να φέρω το ρεκόρ
».

Ο στόχος υψηλός αλλά εφικτός για μία ομάδα εγνωσμένης αξίας στον τομέα αυτό και ο οποίος όλοι μας ευχόμαστε να επιτευχθεί.

* Η κριτική είναι (και θα συνεχίσει να είναι) αναπόφευκτη εκεί που πρέπει να γίνεται αυστηρή κριτική και η αναγνώριση θα είναι δεδομένη εκεί που πρέπει να υπάρχει αναγνώριση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!