Έφτασε το ηλεκτρικό scooter της SYM

Κώστας Παστρίμας
Έφτασε το ηλεκτρικό scooter της SYM
Η SYM παρουσίασε το πρωτοποριακό ηλεκτρικό της scooter e-MIO 50 για το απόλυτο στυλ στις μικρομετακινήσεις.

Με την σφραγίδα της SYM έφτασε στην Ελλάδα το ηλεκτρικό scooter e-ΜΙΟ 50 το οποίο είναι ικανό να καλύψει με στυλ και αποτελεσματικότητα τις καθημερινές μικρομετακινήσεις σας. Το e-MIO είναι έξυπνα σχεδιασμένο και χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία της SYM εξασφαλίζει στον αναβάτη ασφάλεια και πρακτικότητα.

Το e-MIO 50 είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα hub απόδοσης 2.260 W ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 45 Km/h στο scooter. Διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, Power, Dynamic και ECO και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου AM. Η μπαταρία είναι λιθίου της LG στα 35,2 Ah και το βάρος της είναι 15 κιλά. Αυτό, σε συνδυασμό με τα 70 κιλά βάρους του scooter δημιουργούν ένα ανάλαφρο σύνολο, εύκολο στην οδήγηση.

SYM

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm μπροστά και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι ένας συνδυασμός δίσκου 160mm με δαγκάνα δύο εμβόλων μπροστά και ενός ταμπούρου 110mm πίσω. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών, ενώ η σέλα είναι άνετη και μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιβάτες.

SYM

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του e-MIO 50 είναι το επίπεδο πάτωμα, το οποίο σε συνδυασμό με το γάντζο για να μπορεί ο αναβάτης να κρεμάσει αποσκευές. Ο αποθηκευτικός χώρος 20 λίτρων κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα κράνος jet. Η LCD ψηφιακή οθόνη προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, συμπεριλαμβανομένης και της ένδειξης από την επιλεγμένη λειτουργία του κινητήρα.

SYM

Η τιμή του e-MIO 50 είναι στα 2.795 ευρώ, η οποία διαμορφώνεται στα 2.119 ευρώ με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» και θα διατίθεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών SYM της Γκοργκόλης Α.Ε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!