Dirt Games: Η δράση συνεχίζεται στη Χαλκίδα

Dirt Games: Η δράση συνεχίζεται στη Χαλκίδα
Το ΕΚΟ Racing Dirt Games ετοιμάζεται για τον τέταρτο αγώνα του 2022, με ομάδες και οδηγούς να έχουν ως στόχο τη διάκριση σε μία άκρως απαιτητική διαδρομή.

Με τον τέταρτο αγώνα του θεσμού και δεύτερο με κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης συνεχίζεται το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EKO Racing Dirt Games, με το «ραντεβού» να δίνεται στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού στη Χαλκίδα. Ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς υπόσχεται άπλετη δράση, με ομάδες και οδηγούς να ψάχνουν ένα καλό τελείωμα στη σεζόν.

Σε μια διαδρομή που θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή αγώνα ράλι, με εξαιρετικό οδόστρωμα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι αγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4 χρονομετρημένα περάσματα, με το νικητή κάθε κατηγορίας να προκύπτει από το άθροισμα των τριών καλύτερων προσπαθειών του.

Dirt Games Χαλκίδα

Όλοι οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Crosscar αναμένεται να δώσουν το «παρών», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προκύπτει και από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, που παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα που διεξάγεται στην Πίστα Motocross της Χαλκίδας.

Dirt Games Χαλκίδα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!