Ώρα για δράση με το Kawasaki KX250 του 2023

Κώστας Παστρίμας
Ώρα για δράση με το Kawasaki KX250 του 2023
Η Kawasaki παρουσίασε το ανανεωμένο KX250 του 2023 με πλούσια τεχνολογία και στόφα πρωταθλητή.

Η Kawasaki έχει ισχυρή παρουσία στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross και είναι πάντα ανάμεσα στους κορυφαίους του θεσμού. Φέτος μάλιστα επιστράτευσε ένας πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Formula 1 να διευθύνει την εργοστασιακή της ομάδας που δεν ήταν άλλος από τον Κίμι Ραικόνεν.

Η αγωνιστική εμπειρία της Kawasaki περνάει φυσικά και στα μοντέλα παραγωγής και το νέο KX250 του 2023 κουβαλάει αρκετή τεχνολογία από το παγκόσμιο MXGP. Διαθέτει ισχυρότερο τετράχρονο κινητήρα 249 κ.εκ., αναβαθμισμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης που συμβάλλουν στη βελτίωση της συμπεριφοράς στις στροφές, νέο μοτίβο ελαστικών και μεγαλύτερη διάσταση πίσω ελαστικού προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και ταιριάζουν με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα.

Kawasaki

Εκτός από την καλύτερη απόδοση του κινητήρα, ένας μακρύτερος σωλήνας εξαγωγής της εξάτμισης προσφέρει αυξημένη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ οι μηχανικοί του Ακάσι εξασφάλισαν επίσης ότι ο προηγμένος χρονισμός ανάφλεξης ταιριάζει με τις αλλαγές στον κινητήρα. Το πλαίσιο και το ψαλίδι προέρχονται από το μεγαλύτερο KX450, ενώ στις αναρτήσεις έχουμε αναβαθμισμένο σύστημα της KYB για καλύτερη πληροφόρηση προς τον αναβάτη και πιο σταθερή αίσθηση.

Kawasaki

Το νέο KX250 του 2023 είναι διαθέσιμο σε χρωματισμό Lime Green και με προτεινόμενη αγωνιστική τιμή πώλησης στα 8.595 ευρώ από την KSR Hellas.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!