Η Nissan πρωτοπόρησε στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Η Nissan πρωτοπόρησε στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Κώστας Παστρίμας
Η Nissan πρωτοπόρησε στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Η Nissan στήριξε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής προσφέροντας το πιο απλό αλλά σημαντικό μπολ με ρύζι της ιαπωνικής παράδοσης.

Το 2018 στην Ιαπωνία ξεκίνησε μια κοινωνική δράση που ονομάστηκε Onigiri Action και είχε στόχο να βοηθήσει τη διατροφή των παιδιών σχολικής ηλικίας που έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα το οποίο συνεχίζεται και σήμερα, διευθύνεται από την ΜΚΟ «Table for Two» και βοηθά να επιστήσει την προσοχή στη συνεχιζόμενη επισιτιστική κρίση και στο γεγονός ότι τα παιδιά συνεχίζουν να είναι τα πιο ευάλωτα.

Η Nissan από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό αυτού του κοινωφελούς προγράμματος και στηρίζει την προσφορά της. Ιδιαίτερα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής έπρεπε να τονιστεί ο ρόλος του Onigiri Action το οποίο λειτουργεί με απλό και καινοτόμο τρόπο. Για κάθε φωτογραφία που δημοσιεύεται στον ιστότοπo της καμπάνιας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον μήνα πριν και μετά την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και με tag #OnigiriAction, το πρόγραμμα θα δωρίσει πέντε γεύματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη στην Αφρική και την Ασία.

Nissan

Όπως είναι γνωστό, παρά την οικονομική ανάπτυξη η πείνα είναι μια μάστιγα που συνεχίζει να ταλαιπωρεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Πάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα επισιτισμού παγκοσμίως. Το πρόγραμμα προσπαθεί να αναδείξει το ζήτημα, να ενημερώσει και να αναλάβει δράση για να σταματήσει το φαινόμενο. Είναι μια «σταυροφορία» στην οποία πιστεύει βαθιά η Nissan, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς για όλους.

Nissan

Ο Γιούσι Τανάκα, από το τμήμα μάρκετινγκ της Nissan στην Ιαπωνία, σχολίασε για τη δράση του Onigiri Action: «Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την καινοτομία για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες των παιδιών παντού. Υποστηρίζουμε την Onigiri Action γιατί μπορεί να βοηθήσει όλους να έρθουν πιο κοντά στην πραγματοποίησης της αποστολής μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της δράσης.Στη Nissan, στοχεύουμε σε μια καθαρότερη, ασφαλέστερη και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνία. Η υποστήριξη των παιδιών, που θα ηγηθούν του μέλλοντος, είναι κάτι που η Nissan υποστηρίζει με συνέπεια. Έτσι, η υποστήριξη του μέλλοντός τους, μέσω της επισιτιστικής βοήθειας, ευθυγραμμίζεται με τις φιλοδοξίες μας».

Θυμίζουμε ότι Onigiri είναι το απλό παραδοσιακό μπολ με ρύζι.

Nissan

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!