Ολοκληρώθηκε το SYM Roadtrip 2022

Κώστας Παστρίμας
Ολοκληρώθηκε το SYM Roadtrip 2022
Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το φετινό SYM Roadtrip Tour to the Alpes.

Η διοργάνωση SYM Roadtrip ξεκίνησε σαν μια ενδοεταιρική συνάντηση των συνεργατών της SYM στην Ελλάδα - μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. - αλλά πλέον έχει εδραιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Το 2022 το οδοιπορικό ονομάστηκε Tour to the Alpes και περιλάμβανε επίσκεψη σε πολλές πόλεις της Ιταλίας, πέρασμα από την Κυανή Ακτή και ανέβασμα στις μοναδικές Άλπεις.

Μετά από 12 ημέρες, 2.000 χιλιόμετρα, πέντε διασχίσεις συνόρων και υψομετρικές διαφορές που έφταναν από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι τα 2.802 μέτρα, το φετινό SYM Roadtrip 2022 ολοκληρώθηκε. Οι 27 συμμετέχοντες από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. μαζί με τα αντίστοιχα 27 scooters της SYM, έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία σε μια διοργάνωση που ήταν άρτια σχεδιασμένη, αντάξια των προσδοκιών όλων.

SYM

Το ταξίδι ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και τα πρώτα χιλιόμετρα έγιναν στην κεντρική Ιταλία, με πέρασμα από σημαντικές πόλεις όπως η Σιένα, η Φλωρεντία και η Πίζα. Επόμενο στάδιο ήταν το πέρασμα στη Γαλλία μέσω των πόλεων της Κυανής Ακτής, ενώ η αποκορύφωση ήρθε με το ανέβασμα στο υψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων, το Col de la Bonette. Η επιστροφή επιφύλασσε μια τελευταία έκπληξη στους συμμετέχοντες καθώς περιλάμβανε επίσκεψη στα Μουσεία του Μαρανέλο και της Μόντενα, την φυσική έδρα της Ferrari.

SYM

Τα scooters της SYM όχι μόνο να βγήκαν αλώβητα από τις δύσκολες συνθήκες, αλλά επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά στην πράξη, τις αρετές, της άνεσης, της οικονομίας και της πρακτικότητας, που τα διατηρούν στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό του SYM Roadtrip 2022 μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα της διοργάνωσης (https://roadtrip2022.sym.gr/).

SYM

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!