Brixton: Υγρόψυκτο το νέο Crossfire 125 LC (vid)

Κώστας Παστρίμας
Brixton: Υγρόψυκτο το νέο Crossfire 125 LC (vid)
Η Brixton ανεβάζει επίπεδο στα 125 κ.εκ. παρουσιάζοντας το αναβαθμισμένο ρετρό cafe racer Crossfire 125 LC.

H Brixton Motorcycles έγινε γνωστή από τα όμορφα μοντέλα της στην κατηγορία των 125 κ.εκ. κάτι που δείχνει να μην έχει ξεχάσει. Παρά το γεγονός ότι το 2022 παρουσίασε κυρίως μοντέλα στα 500 κ.εκ. και το μεγαλύτερο Cromwell 1200, συνέχισε να αναβαθμίζει τα 125άρια της παρουσιάζοντας πλέον το νέο Crossfire 125 LC.

Η βασική αναβάθμιση του μοντέλου έχει να κάνει με τον κινητήρα. Το μονοκύλινδρο σύνολο είναι καινούριο και παράλληλα το πρώτο υγρόψυκτο στην γκάμα της μάρκας. Η απόδοσή του είναι 14 ίπποι στις 9.500 σ.α.λ. και 11,4 Nm ροπής στις 7.500 σ.α.λ. με τον ψεκασμό να έχει αναλάβει σύστημα της Bosch. Στα περιφερειακά η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει χάρη στο ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι και το μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 300mm εμπρός και έναν δίσκο 218mm πίσω με σύστημα ABS. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 18 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 149 κιλά γεμάτο.

Brixton

Ένα από τα δυνατά σημεία του μοντέλου είναι ο σχεδιασμός ο οποίος παραπέμπει στην cafe racer κατηγορία. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι στρογγυλό με τεχνολογία LED, ενώ το ρεζερβουάρ είναι αρκετά επίπεδο θυμίζοντας το Vitpilen της Husqvarna. Η οθόνη είναι LCD παρέχοντας πολλές πληροφορίες, ενώ ιδιαίτεροι είναι και οι καθρέπτες τοποθετημένοι στα άκρα του τιμονιού. Πολύ όμορφο είναι και το πίσω μέρος που αφήνει τον πίσω τροχό εκτεθειμένο, ενώ ιδιαίτερο είναι και το φωτιστικό σώμα.

Brixton

Το Crossfire 125 LC θα είναι διαθέσιμο στους χρωματισμούς Charly Brown Matt και Bullet Silver, με προτεινόμενη τιμή πώλησης στα 3.895 ευρώ.

Βίντεο του Brixton Crossfire 125LC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!