Ο μύθος της Vespa GTS συνεχίζεται (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο μύθος της Vespa GTS συνεχίζεται (vid)
Η Vespa παρουσίασε την ανανεωμένη γκάμα των GTS με περισσότερες εκδόσεις και αμέτρητους χρωματισμούς.

Η GTS της Vespa αποτελεί το πιο δημοφιλές μοντέλο της θρυλικής ιταλικής φίρμας έχοντας φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Το απαράμιλλο στυλ, η ποιότητα και ο μοναδικός της σχεδιασμός την έχουν κάνει αγαπητή σε όλους και αποτελούν σύμβολο ιταλικής φινέτσας και lifestyle δεκαετίες τώρα.

Vespa

Η Piaggio έχει αποφασίσει να ακολουθήσει έναν σταθερό δρόμο όσον αφορά τον σχεδιασμό του scooter θέλοντας να διατηρήσει τη μορφή του αναλλοίωτη. Γι' αυτό άλλωστε η νέα γενιά των GTS δεν ξεφεύγει σχεδιαστικά από τα συνηθισμένα πρότυπα παραμένοντας πιστή στην αξεπέραστη κομψότητα της Vespa. Για το 2023 η σειρά GTS έχει αποκτήσει μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές που την φέρνουν για μια ακόμα φορά στην επικαιρότητα ακολουθώντας τις τάσεις της τεχνολογίας και της ασφάλειας.

Vespa

Σχεδιαστικά έχουμε μικρές παρεμβάσεις με τις στρογγυλεμένες επιφάνειες και την ποιοτική βαφή να ξεχωρίζουν. Η νέα γενιά GTS είναι πλέον διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις που είναι οι GTS, GTS Super, GTS SuperSport και GTS SuperTech με την κάθε μία να έχει τις δικές τις χρωματικές επιλογές (συνολικά 14!) και τον δικό της ξεχωριστό εξοπλισμό. Στις νέες εκδόσεις θα συναντήσει κανείς μεταξύ άλλων, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless), οθόνη TFT με σύστημα συνδεσιμότητας και νέα εργονομική σέλα για καλύτερη στήριξη του κορμού.

Vespa

Στους κινητήρες έχουμε δύο καινούρια σύνολα. Το πρώτο είναι στην Vespa GTS 125 η οποία αποκτά πλέον το σύνολο i-get με προδιαγραφές ρύπων Euro5, οικονομία στο καύσιμο και καλές επιδόσεις. Από την άλλη, η Vespa GTS 300 είναι πλέον εξοπλισμένη με το δοκιμασμένο σύνολο 300 HPE το οποίο έχουμε συναντήσει στο Beverly 300. Στο πλαίσιο η Vespa επιμένει στο ατσάλινο σύνολο το οποίο είναι 100% ανακυκλώσιμο και προσφέρει αντοχή, ασφάλεια και δυναμισμό. Επανασχεδιασμένο είναι το σύστημα της μονόμπρατσης μπροστινής ανάρτησης για καλύτερη συμπεριφορά και άνεση σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα σειρά των Vespa GTS σύντομα θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio με τιμή στα 5.499 ευρώ για την GTS 125 και 6.499 ευρώ για την GTS 300.

Βίντεο παρουσίασης της Vespa GTS.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!